У волинської судді – нова квартира за 730 тисяч

1
6
У волинської судді – нова квартира за 730 тисяч
Суддя Волинського апеляційного суду Оксана Здрилюк придбала квартиру у Луцьку за понад 730 тисяч гривень. Інформацію про це вона вказала у формі змін до декларації про майно і доходи.

Про це повідомляє «Сила правди».

У березні суддя придбала квартиру площею 86,6 кв. м у Луцьку. За неї вона заплатила майже 733 тис. грн. Проте, Оксана Здрилюк у своїй декларації не зазначила, хто саме був продавцем квартири.

«Сила правди» намагалась поспілкуватись з суддею щодо купівлі житла. Однак у Волинському апеляційному суді зазначили, що Оксана Здрилюк відмовилась говорити з журналістами та зазначила, що уся необхідна інформація міститься у її декларації.

У своїй щорічній декларації за 2020 рік суддя вказала, що володіє земельною ділянкою у селі Рованці площею 10 соток. Також спільно з Вікторією Здрилюк та Сергієм Здрилюком вона володіє квартирою площею 66,10 кв. м у Луцьку.

У 2020 році вона отримала 2,107 млн грн заробітної плати у Волинському апеляційному суді та 182 грн бонусів від «ПриватБанку». Готівкою вона зберігала 50 тис. доларів США та 300 тис. грн. Також на її рахунку у «ПриватБанку» було 354,31 тис. грн.

Нагадаємо, раніше «Сила правди» повідомляла, що суддя Волинського окружного адміністративного суду Андрій Ксензюк купив позашляховик «Mercedes-Benz GL 450» 2015 року випуску за майже 700 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
важка це справа - служити народу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні