На Волині застрелили зграю вовків

3
7
На Волині застрелили зграю вовків
На Волині днями хтось добув великау зграю вовків з 12 особин.

Інформує Волинь.

Про це пише сайт Мисливець з посиланням на сторінку «Мисливське господарство та полювання» у фейсбуці.

«Таку кількість вовків вдалось вполювати завдяки добре спланованим діям справжніх захисників лісової, мисливської фауни, членів УТМР і адміністрації мисливських господарств», – йдеться в дописі.

Це не повністю дикі звірі, а можливо вовкособи, які більш підступні в своїх намірах, не бояться людей, мають неабияке бажання нападати на домашніх тварин, дорослих чи дітей. У таких звірів інстинкт самозбереження майже відсутній, відсутній страх перед людиною, що не характерно для дикого вовка.

Повідомляється, що хижаків протягом усієї зими 2020-2021 фіксували у кількох прикордонних районах з Білоруссю та Польщею.2

«Зграя «працювала» дуже професійно, постійно змінювала свій маршрут після чергової вилазки, що сильно утруднювало її вирахування… І ось нарешті кільце замкнулось…», – заззначено також в дописі.

«Судячи з фото, і за словами стрілка, який вполював відразу 5 особин, зграя, помітивши його біля прапорців, не почала розбігатись в різні сторони, а навпаки почала оточувати його», – додав авто посту.

У пості зазначається, що це не повністю дикі звірі, а можливо вовкособи, які більш підступні в своїх намірах, не бояться людей, мають неабияке бажання нападати на домашніх тварин, дорослих чи дітей. У таких звірів інстинкт самозбереження майже відсутній, відсутній страх перед людиною, що не характерно для дикого вовка.

На фото вовків понад 8, бо ще 4 довезли пізніше, підсумовує автор допису.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемога?
Відповісти
то кацапововки
Відповісти
Краще б кацапів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні