Розшукують сина луцької пенсіонерки, яка знепритомніла через голод

0
-1
Розшукують сина луцької пенсіонерки, яка знепритомніла через голод
22 березня соціальні працівники не змогли потрапити до помешкання пенсіонерки, яка 17 березня знепритомніла у власній квартирі.

Про це Суспільному розповіла директорка Територіального центру соціального обслуговування міста Галина Шатецька.

Це вже не перша спроба поспілкуватися із жінкою, кажуть соцпрацівники, але застати вдома пенсіонерку не вдається.

Пенсіонерка 1951-го року народження, живе одна в однокімнатній квартирі. Ім'я та адресу жінки наразі не розголошують в цілях безпеки. Зі слів Директорки Терцентру, працівниця, яка закріплена за вулицею, де проживає пенсіонерка, щодня навідуватиметься до квартири, щоб застати літню жінку вдома.

"Ми з'ясували через сусідів, що у неї є син в Росії. Будемо скеровувати листа за адресою, бо стаціонарного телефона у нього немає. Готуємо офіційного листа, про те, що з його мамою є проблеми. Щоб він з нами зв'язався і якось ми це питання змогли вирішити спільно", – каже Галина Шатецька. Наголошує, у законодавстві передбачено, що соцпрацівники без згоди жінки не можуть зайти у помешкання та допомогти самотній пенсіонерці.

Нагадаємо, 17 березня патрульні повідомляли, що звернулися у соціальні служби, щоб допомогти літній жінці, яка знепритомніла у власному помешканні. Інспекторам пенсіонерка тоді розповіла, що втратила свідомість, бо була голодна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні