На Волині при затриманні порушників довелося відкривати вогонь

0
3
На Волині при затриманні порушників довелося відкривати вогонь
Під час проведення пошукової операції сьогодні, 20 березня, вранці на ділянці відділу прикордонної служби «Рівне», поблизу кордону наряд виявив трьох невідомих осіб.

Як повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону, на вимогу зупинитися чоловіки не відреагували та вдалися до втечі. Аби затримати втікачів прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору.

Зрештою порушників затримали, ними виявилися мешканці Ковельського району. Один із них був у гідрокостюмі. Також з собою волиняни мали гумовий човен, за допомогою якого, ймовірно, планували дістатися польського берега, з метою здійснення протиправної діяльності.

Ще одного нашого краянина, який через Західний Буг дістався польського берега, затримали співробітники Прикордонної Варти.

Подальшу долю правопорушників вирішуватиме суд.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні