Вартість розмитнення легкових автомобілів в Україні хочуть зменшити на 30%

0
-7
Вартість розмитнення легкових автомобілів в Україні хочуть зменшити на 30%
У Національній раді реформ пропонують впровадити нову модель розмитнення автомобілів, ввезених в Україну з-за кордону, яка протягом 5 років дозволить знизити вартість їх легалізації на 30%.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента

"Прогнозується, що протягом наступних п'яти років після впровадження нової моделі вартість розмитнення легкових автомобілів буде зменшена на 30%. Розмитнити транспортний засіб буде можливо через портал державних послуг" Дія ", – йдеться в повідомленні.

За інформацією ОП, наразі через українську митницю щорічно проходить близько 500 тисяч автомобілів.

"Однак в результаті маніпулювання з вартістю транспортних засобів в кишенях "хабарників" осідає приблизно 150 мільйонів доларів, а втрати бюджету досягають 300-400 мільйонів доларів", – йдеться в повідомленні.

У Нацраді пропонують передбачити автоматизовану прозору формулу, яка допоможе розраховувати вартість автомобіля за уніфікованими критеріями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні