Експерти визначили наймодніші відтінки весни

0
-8
Експерти визначили наймодніші відтінки весни
Після холодної зими навесні стають популярними яскраві, соковиті відтінки.

Одним із них є приглушений жовтий, який присутній у колекціях Givenchy, Jil Sander, Prada і Valentino, пише Cosmopolitan.

Також цей відтінок виділив як один з головних трендів 2021 Інститут кольору Pantone. Цього кольору варто носити сукні, сарафани, взуття та аксесуари.

Восени 2020 року у трендах був пастельний ліловий колір, який продовжить актуальність і до літа 2021 року. Його представили в колекціях Valentino, Tom Ford і Versace. Сукні і топи, худі і світшоти, трикотажні костюми в такому трендовом відтінку будуть виглядати надзвичайно.

Модний соковитий зелений - один з найбільш весняних відтінків, що приносить відчуття свіжості і нового життя. Особливо стильно він виглядає на струмуючих тканинах: сатинових спідницях або сукнях-комбінаціях, легкому трикотажі.

Замість пристрасного червоного навесні 2021 модним став яскравий помаранчевий. Особливо стильно виглядає одяг такого відтінку з еко-шкіри, а також аксесуари. Окуляри з яскравою оправою, босоніжки або помаранчева сумочка - новий тренд.

Цукрово-рожевий колір також один з наймодніших навесні 2021. Яскраво-рожеві брючні костюми, речі зі шкіри та елегантні сукні виглядатимуть ефектно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні