--> У Луцьку працює 259 камер відеоспостереження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку працює 259 камер відеоспостереження

0
-1
У Луцьку працює 259 камер відеоспостереження
У Луцьку працює 259 камер відеоспостереження, які входять до складу інтегрованої системи відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк».

Про це йде мова у звіті Департаменту муніципальної варти Луцької міськради, пише Волинь.юа.

В листопаді 2020 року на базі департаменту муніципальної варти відкрили Ситуаційний центр – «Центр безпеки міста Луцьк», у якому встановлено сучасну відеотехніку для онлайн-моніторингу камер відеоспостереження системи «Безпечне місто Луцьк».

Також у 2020 році впровадили комплексну систему відеоспостереження (КСВ) в Центральному парку імені Лесі Українки, встановлено камери відеоспостереження на ключових в’їздах/виїздах міста, перших від в’їздів у місто світлофорах, а також на проспекті Президента Грушевського та ключових транспортних розв’язках.

Всього впродовж 2020 року в Луцьку встановили 215 камер відеоспостереження: 152 оглядові, 62 із функцією розпізнавання державних номерних знаків та одна «роботизована». Таким чином, станом на 01.01.2021 року загальна кількість камер відеоспостереження, які входять до складу інтегрованої системи відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк», становить на сьогодні 259 одиниць. У планах міської влади встановити камери відеоспостереження на перехрестях вулиць Винниченка, Словацького та на проспекті Волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні