Водій тролейбуса з Луцька, який протаранив Лексус, заплатить штраф. ФОТО

6
-5
Водій тролейбуса з Луцька, який протаранив Лексус, заплатить штраф. ФОТО
Водій луцького тролейбусу, який зіткнувся з припаркованим Lexus 13 лютого на вулиці Винниченка, заплатить штраф.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

Володимир Пуц підтвердив факт ДТП та пояснив його складними умовами руху на вулиці.

"Там дуже вузька проїздна частина дороги. Плюс випало багато опадів, що звузило її ще більше. Збоку стояли два припарковані з порушенням правил легкові авто. Тролейбус не розрахував відстані та частково пошкодив ці автотранспортні засоби. Збитки несуттєві. Але вони, на жаль, є. А відшкодовувати їх буде страхова компанія. Водій тролейбусу також заплатить штраф. Хоча, на мою думку, там потрібно заборонити паркуватися автомобілям, оскільки це серйозно заважає руху", - зазначив він.

Нагадаємо, що близько 16.20 13 лютого на улиці Винниченка у Луцьку тролейбус в’їхав у легковики Lexus та Chery, що були припарковані на мосту з порушенням ПДР.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, на мосту паркування заборонено! Чим воділа думав залишаючи там авто, і куди дивилися муніципали, поліція?!!
Відповісти
Понаставляють вперті волиняки свій "лом-металолом", який купили за бугром по 150-200 доларів США, а в результаті міському громадському транспорту не проїхати. Якраз штрафувати необхідно власників тих авто, що по 7-14 днів, по 30-60 днів стоять припарковані без діла на проїжджій частині, тим самим створюють небезпеку для оточуючих. Ось де робота патрульних поліціянтів, виявляти такі авто та їх власників, тим самим наводити порядок і лад з автомобілями, які простоюють на проїжджій частині м. Луцька.
Відповісти
в новому кузові - не лах за 150-200 баксів, але, це не дає права кидати машину де завгодно
Відповісти
Хай тазІки своі ставлять на стоянках
Відповісти
Металобрухт понавозять, гаражів не мають і не знають куди подіти свої "розвалюхи". Запитаєш одного другого такого "водія-власника" у лапках, що купив собі машину, а у відповідь так купив собі "лялю". А тій "лялі" 40-50 років і коштує всього 250 доларів США, називається просто аби автомашина якась була, а подіти її немає куди. Бо мізків хватило тільки на те, щоб купити машину. Стоять такі старі авто цілу зиму під снігом, а чому стоять, бо купити нові зимові колеса дорожче обійдеться ніж та ціла машина коштує. Ось того ці власники лахів і чекають весни та літа, щоб на літній гумі кататися.
Відповісти
Так де муніципали, в центірі всі авто з порушеннями припарковані?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні