На Волині собака розкрила злочин

0
-1
На Волині собака розкрила злочин
Як стало відомо, 7 лютого до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Володимир-Волинського району про те, що напередодні невідома особа шляхом вільного доступу заволоділа його мопедом «DELTA». Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

На місце скоєння злочину прибула поліція та інспектор-кінолог Роман Зінич зі своєю вихованицею Азою, пише Волинь.інфа.

Собака взяла слід і пройшла кілька сот метрів, зупинившись біля одного з будинків у тому ж селі, де викрали мопед. Саме тут, як встановила поліція, і проживає хлопець, який заволодів чужим транспортом: ним виявився 17-річний студент.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 289 Кримінального Кодексу України.



До слова, Роман Зінич розповідає, що сам привів Азу в кінологічний центр ГУНП у Волинській області, адже побачив її хороші задатки ще коли була маленькою. Аза пройшла навчання зі слідової роботи на базі відповідного центру в Житомирі і вже демонструє неабиякі успіхи, допомагаючи поліцейським у розкритті злочинів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні