Як п'яний волинський прокурор від поліції втікав. ВІДЕО

2
0
Як п'яний волинський прокурор від поліції втікав. ВІДЕО
Опублікували відео затримання у Нововолинську прокурора Володимир-Волинської прокуратури Миколи Троцюка, який в стані сп’яніння втікав від поліції, не реагуючи на сирену та проблискові маячки.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, 11-го вересня 2020 року на вулиці Героїв АТО поліція наздоганяла авто. У водія легковика виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Суд прокурора визнав винним, однак він все одно намагався уникнути відповідальності, подавши апеляцію. Апеляційний суд області не задовольнив апеляційні скарги адвокатів та залишив постанову Шацького районного суду без змін.

Зупинився біля будинку тещі, а потім сів в авто, помахав поліцейським та почав втікати

11 вересня 2020 року в Нововолинську правоохоронці отримали повідомлення про те, що водій Opel керує автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Поблизу будинку на вулиці Сковороди,15 вони зупинили автомобіль Opel Insignia, оскільки водій був не пристебнутий пасками безпеки. Як виявилося, за кермом перебував прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
засранці копи взавтра повиганяють нахуй
Відповісти
Він же недоторканий , чого втікав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні