У Луцьку священник і спортсмен побилися через місце на стоянці. ВІДЕО

1
3
У Луцьку священник і спортсмен побилися через місце на стоянці. ВІДЕО
У Луцьку через паркування автомобілів побилися двоє чоловіків.

Про інцидент повідомляє ІА Конкурент з посиланням на одного з учасників конфлікту – спортсмена Станіслава Кота. Саме він оприлюднив допис у соцмережах, де розказав про неприємну сутичку із нібито "священнослужителем".

"Привіт, Луцьк! Яку молитву треба читати, коли зранку на тебе з кулаками летить батюшка? Не просто батюшка, а настоятель церкви! Правда, не в рясі був. Маю такий шок-контент", – написав Станіслав.

Він стверджує, щонещодавно поруч із його будинком на Соборності, 25а "Луцькводоканал" та компанія "Місто для людей" облаштували парковку для своїх клієнтів. Деякі мешканці будинку залишають там і свої автомобілі. Це, очевидно, не сподобалося чоловіку, який мешкає у сусідньому будинку.

"Я зранку перший виїжджав, і вже бачив, що буде якийсь конфлікт. Священник стояв під під'їздом зі своїм сином, який, виявляється, теж прислужує. Вони просто обурювалися, що машин стало більше у дворі. Так як я виїжджав зранку першим, я попав під роздачу у цій ситуації. Із того, що я зрозумів, він хотів, щоб ми не ставили тут машини. Але це ж прибудинкова територія мого будинку! Це мій будинок. Я ж не те, що прийшов із сусіднього двора, сусідньої вулиці. Я викликав поліцію", – розповідає Станіслав Кот.

Інший учасник конфлікту пустив у хід кулаки. З вигуками "Ти поїдеш звідси, чи нє?!"- він накинувся на хлопця.

"Почав кричати "ти хоч знаєш, з ким діло маєш", "я тебе заб'ю, закопаю, виб'ю щелепу, і т.д., бо ти не за правилами стаєш", – розповідає Станіслав.

У поліції повідомили, що приїхавши на виклик, побачили вже тільки одного учасника конфлікту – Станіслава, який і викликав правоохоронців. Жодних скарг чи заяв поліцейські не приймали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чекаємо серіал Яровиця
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні