Яким має бути ідеальний сніданок?

0
-1
Яким має бути ідеальний сніданок?
Сніданок не дарма вважається важливим прийомом їжі, адже чимало людей без нього починають переїдати упродовж дня та втрачають форму. Які продукти повинні входити до ранкової трапези, щоб зарядити енергією на кілька годин, пише changeua.

Варто розуміти, що до сніданку має входити достатня кількість клітковини, щоб до обіду не відчувати голод, а також не мати проблем зі здоров’ям. Тому варто додавати більше продуктів з волокнами та клітковиною у свій раціон.

Яйця з зеленню – це чудовий варіант сніданку та ідеальне джерело білків у поєднанні з клітковиною. Можна додавати не лише петрушку чи кріп, а й шпинат, броколі чи авокадо.

Вівсянка. Ні для кого не таємниця, що це ідеальний сніданок, який не вимагає багато часу, а також може доповнюватись горіхами, фруктами, ягодами чи овочами.

Тости з цільнозернового хліба. Існує міф, що бутерброди – це шкідлива їжа, але варто розуміти, що йдеться про поєднання білого хліба з ковбасними виробами сумнівної якості. А от тост з цільнозернового хліба у поєднанні з овочами та куркою буде не лише смачним, а й корисним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні