Палицею по голові: біля ПУМу пограбували 2 жінок та 1 чоловіка

0
5
Палицею по голові: біля ПУМу пограбували 2 жінок та 1 чоловіка
У Луцьку наприкінці квітня та на початку травня минулого року трапилося два грабежі поблизу Палацу учнівської молоді на вулиці Шопена. Раніше судимий чоловік відібрав у чоловіка та двох жінок мобільні телефони, а згодом погрожував вбити поліцейську у відділі поліції.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Так, один з грабежів трапився 29 квітня о 22.30. Рецидивіст відкрито викрав з кишені куртки потерпілого мобільний телефон Хіаомі Redmi7. Сума збитків – 5 тисяч гривень.

Через кілька днів, 4 травня, злочинець вчинив ще один грабіж. Цього разу поблизу ПУМу грабіжник зірвав з шиї однієї з жінок ланцюжок з медичного сплаву, а потім, вдаривши іншу жінку палицею по голові, відібрав у потерпілих два телефони. Сума збитків – близько 5 тисяч гривень.

Пограбуваннями чоловік не обмежився, вкравши 4 червня упаковку грудинок з магазину «Сім 23» на вулиці Винниченка, 51.

Цього ж дня його спіймали та доставили до Луцького ВП ГУНП у Волинській області на вулиці Грибоєдова, аби перевірити причетність до крадіжки. У службововму кабінеті він погрожував старшому лейтенанту поліції Владиславі Гарбар, яка, перебуваючи у складі слідчо-оперативної групи Луцького ВП ГУНП у Волинській області, виїжджала на місце події та відбирала письмові пояснення у підозрюваного. Зокрема, чоловік пригрозив їй «переламати хребет та перерізати горло».

У суді злочинець не був таким сміливим, повністю визнавши вину по всіх епізодах. Тож, врахувавши всі обставини, суд призначив злочинцю покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні