В Україні очікують аномальне літо-2021

2
-2
В Україні очікують аномальне літо-2021
Представник гідрометеорологічного інституту Віра Балабух зробила прогноз погоди для українців в 2021 році. У складанні прогнозу Вірі Балабух допомагав експерт Леонід Горбань. Про пише сайт “Сегодня”.

За словами експертів, клімат на території України змінюється і стає все більш теплим. На щастя, 2021-й рік не став винятком з правил. Він все такий же теплий, це помітно вже на початку січня. Однак ближче до кінця січня, як і каже фахівець, жителів країни очікують морози. Погода і перед наступним Новим роком буде приблизно такою ж, що і в минулому році.

Якщо минулий рік був роком Місяця, то 2021-й рік є роком Сатурна. Також існують роки Венери, Марса, Сонця і Юпітера. Кожному з цих років властива своя погода, якийсь буде спекотним, інший – прохолоднішим. Сатурн, за словами Віри Балабух, обожнює все перевертати. Наприклад, в весняний період він приносить зиму, а коли настає літо, погодні умови схожі на весну.

Спеціаліст зазначила, що січень 2021 року контрастний по температурі. Перша половина місяця була тепла, а друга буде морозною з частими снігопадами. Українці вже відчули зниження температури. Лютий буде поєднувати в собі відлиги і холод, але без опадів.

У березні почнуться сніг, дощі і мороз, а в другій декаді прийде справжня весна. Справжнє тепло наблизиться до українців лише в останні дні квітня 2021 року. Перша половина травня буде теплою і з дощами, а в другій половині варто очікувати прохолоду і сильні вітри.

Літній період почнеться з дощів і спеки. В середині червня 2021 року варто очікувати теплу, комфортну погоду без опадів. Липень буде спекотним, але з частими дощами, грозами, які можуть пом’якшити сильну спеку. Пік спеки доводиться на середину липня. У другій половині серпня будуть дощі, в кінці місяця варто очікувати сильні холоди.

У вересні 2021 роки українці побачать ще десять днів літа. З другої декади будуть дощі, також почнеться похолодання. На початку третьої декади буде 2-3 дні бабиного літа. Жовтень буде радувати українців теплою погодою, однак вже на початку листопада вона розвіється і прийдуть холоди, сильно розслаблятися точно не варто.

У грудні 2021 року буде холодно, українці нарешті зможуть зустріти Новий рік зі снігом, як це було кілька років тому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шарлатани
Відповісти
Травень.2021. Все справдилось
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні