В Ізраїлі у 13 людей після вакцинації препаратом Pfizer був параліч обличчя

1
0
В Ізраїлі у 13 людей після вакцинації препаратом Pfizer був параліч обличчя
За даними Міністерства охорони здоровʼя Ізраїлю, у 13 громадян країни після вакцинації препаратом проти коронавірусу Pfizer/BioNTech спостерігався параліч обличчя.

Пише НВ.

У відомстві такі наслідки від введенн вакцини назвали легкими побічними ефектами. Водночас є дані, що кількість людей з такою реакцією на щеплення була більшою. Усім, у кого була подібна реакція, МОЗ рекомендує не робити друге щеплення, поки не зникнуть симптоми.

«Ніхто не знає, пов’язано це з вакциною чи ні. Ось чому я б утрималася від надання другої дози тому, хто страждав на параліч після першої дози», — сказала професорка Галя Рахав, директорка інфекційного відділення Медичного центру Шеба.

Один із пацієнтів розповів, що у нього паралізувало підборіддя через кілька хвилин після щеплення, у нього були дивні відчуття на підборідді та в роті. Параліч був майже протягом 28 годин. У решти — параліч минув швидше.

Раніше МОЗ Ізраїлю розповіло про побічні реакції від вакцинації препаратом Pfizer/BioNTech. Майже 400 ізраїльтян, зокрема у віці від 40 до 60 років, після щеплення скаржилися на біль у місці уколу. Інші пацієнти скаржилися на слібкість, головний біль, легку алергічну реакцію, нудоту та труднощі з пересуванням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тим жидам просто ціну вакцини озвучили вже після вакцинації, от їм мордяки і паралізувало...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні