--> В Луцьк ідуть снігопади: як готується міська рада | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьк ідуть снігопади: як готується міська рада

0
-4
В Луцьк ідуть снігопади: як готується міська рада
Комунальним службам Луцька дали доручення належно підготуватися до снігопаду, який очікують вже цієї середи-четверга.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці, пишуть Волинські Новини.

Як зазначив Ігор Поліщук, у зв‘язку зі значним зниженням температури, що прогнозується в найближчий тиждень (до -23) та очікуваними опадами снігу у середу та четвер, провів нараду щодо підготовки до роботи в умовах низьких температур.

Під час наради було доручено ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» працювати в посиленому режимі та підготуватися до прибирання снігу й посипки доріг міста сумішами від ожеледиці. Також усім житлово-комунальним підприємствам міста працювати в посиленому режимі та підготуватися до очистки тротуарів, пішохідних доріжок та платформ зупинок громадського транспорту.

Крім того, у посиленому режимі працюватиме і «Луцьктепло». Зокрема, підприємство має приготувати котельні до підвищених навантажень та підготуватися до можливих поривів у зв‘язку з навантаженнями на мережі, забезпечити чергування аварійних бригад.

Департаменту соцполітики та терцентру дали вказівку підготувати роботу стаціонарного пункту обігріву з забезпеченням харчування та наявністю теплого одягу для бездомних.

А управління надзвичайних ситуацій міської ради спільно з Луцьким гарнізоном ДСНС попередили про готовність до встановлення мобільних пунктів обігріву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні