Поблизу Луцька авто вибухнуло та розлетілось на частини. ФОТО. ВІДЕО

1
3
Поблизу Луцька авто вибухнуло та розлетілось на частини. ФОТО. ВІДЕО
Неподалік від Луцька загорівся та вибухнув автомобіль марки Ford Mondeo із газовою установкою. Надзвичайна пригода трапилася днями на шляху із села Гаразджа до села Воротнів, на земельних угіддях СГ ТОВ «Лище».

Про наслідки інциденту повідомляє кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини з місця пригоди.

Зі слів місцевих мешканців, про надзвичайну пригоду їм нічого невідомо, оскільки усе трапилося на ґрунтовій дорозі через поля, поблизу якої фактично немає житлових будинків, лише дачний масив, на території якого, утім, зимової пори рідко коли можна зустріти господарів.

Окрім того, зі слів випадкового очевидця, обгорілий «кістяк» авто на тому ж місці, він виявив учора, 9 січня, близько 13 години.

«Очевидно, автомобіль згорів у ніч з 8 на 9 січня», - припускає свідок.



Так, журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини стало відомо, що автомобіль Ford Mondeo 1994 року випуску чороного кольору зареєстрований у селі Вишнів Волинської області. Його власником є фізична особа. Згідно із інформацією, вказаною при реєстрації, транспортний засіб оснащений газовою установкою, яка, очевидно й стала причиною займання та вибуху.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось тут не те. а де номерні знаки ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні