В Індії пташиний грип масово уражає ворон і диких гусей

0
4
В Індії пташиний грип масово уражає ворон і диких гусей
В Індії знищать десятки тисяч голів домашньої птиці, аби запобігти поширенню пташиного грипу, який виявили у диких гусей, качок і ворон по всій країні.

Пише Укрінформ.

Уперше штам пташиного грипу H5N8 виявили тиждень тому після того, як у кількох штатах були знайдені мертвими зграї птахів.

Федеральний уряд оголосив «підвищену тривогу»: місцева влада повинна вжити «термінових заходів» для протидії захворюванню.

Зазначається, що керівництво штатів, які зачепила недуга, оголосили про вимушене масове знищення свійської птиці та про інші заходи стримування пташиного грипу.

Як повідомлялося, у середині грудня пташиний грип було виявлено у Японії на птахофермі у префектурі Шіга, що змусило владу почати знищення близько 11 тисяч курей.

Шіга стала десятою японською префектурою, на території якої торік виявили пташиний грип.

Теги: грип, Індія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні