Поліцейську на Волині підозрюють у торгівлі інформацією з обмеженим доступом

0
1
Поліцейську на Волині підозрюють у торгівлі інформацією з обмеженим доступом
За процесуального керівництва галузевого відділу Волинської обласної прокуратури слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили колишній уже працівниці Головного управління Національної поліції в області про підозру у несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованої системи, що призвело до витоку інформації, копіюванні цієї інформації та несанкціонованому збуті інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в автоматизованих системах, створеної та захищеної відповідно до чинного законодавства (ч.ч. 1, 2 ст. 361, ч.ч. 2, 3 ст. 361-2, ч.ч. 1, 2 ст. 362 КК України), пише Волинь.

Поліцейська несанкціоновано отримувала та збувала інформацію, доступ до якої обмежено, особам, які не мали права нею володіти.

Слідство встановило, що поліцейська несанкціоновано отримувала та збувала інформацію, доступ до якої обмежено, особам, які не мали права нею володіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні