Простий робітник несподівано став багатієм у день весілля

0
3
Простий робітник несподівано став багатієм  у день весілля
Житель англійського міста Уіднс, графство Чешир, у день свого весілля виграв велику грошову суму завдяки ставці на тоталізаторі, про яку він забув.

Про це повідомляє видання newsyou.

57-річний робітник на пенсії Річард Парселл (Richard Purcell) був шокований коли дізнався, що виграв 10 тисяч фунтів у день свого весілля в неділю, 19 грудня. Англієць несподівано розбагатів завдяки ставці на спортивному тоталізаторі в 25 фунтів, про яку він забув.

Він не знав про виграш до тих пір, поки не оновив програму на телефоні після весільної церемонії.

«Я був так зайнятий весіллям, що не перевіряв результати до тих пір, поки не побачив виграш на моєму рахунку. Я і раніше робив ставки на тоталізаторі, але вигравав тільки дрібниці», - сказав він.

Чоловік розповів, що вони з дружиною знайдуть грошам гідне застосування. На медовий місяць вже забронювали готель в місті Честер. «Не дивлячись на труднощі, з якими зіткнулися всі жителі країни, ми проведемо особливе Різдво», - сказала дружина Парселла, співробітниця шкільної їдальні Вікторія.

У Парселла двоє дорослих дітей, а у його дружини - 11-річний син.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні