Потужний ураган вщент зруйнував острів

0
2
Потужний ураган вщент зруйнував острів
Потужний циклон “Яса” викликав руйнівні наслідки на деяких островах Республіки Фіджі. Ураган вирує з минулого тижня й відомо вже про чотирьох загиблих і повністю зруйнований меланезійський острів Кіа.

Інформує УНН.

“Потужний циклон, який прорвався на Фіджі наприкінці минулого тижня, спричинив хаос у деяких районах та залишив людей без притулку та прісної води”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кількість загиблих від циклону "Яса" зросла до чотирьох.

“Оцінка показала, що провінція Буа на північному острові Вануа-Леву зазнала 70% збитків і руйнувань, тоді як невеликий острів Кіа був повністю зруйнований”, - зазначили в виданні.

Нагадаємо, що щонайменше 38 осіб загинули в країнах Центральної Америки внаслідок руйнівного урагану "Йота".

Додамо, що напочатку 2020 року біля узбережжя островів Фіджі стався потужний землетрус. Тоді були зафіксовані підземні поштовхи магнітудою 5,5.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні