Склали список найкращих фільмів 2020 року

0
1
Склали список найкращих фільмів 2020 року
Кінокритики видання The New York Times склали список найкращих фільмів 2020 року.

В перелік редакції потрапили комедії, документальні фільми та навіть мультики.

Кращою визнали стрічку "Мартін Іден". За сюжетом, звичайний моряк зустрічає прекрасну дівчину з вищого світу. Аби завоювати її, він вирішує зайнятися самоосвітою. На його шляху стоїть безліч перешкод, але цілеспрямований герой не відступає від своєї мрії.



Американський документальний фільм "Сіті Гол" режисера Фредеріка Вайзмана також увійшов до списку найкращих. Він зображає уряд Бостона, Массачусетс.



Вас точно здивує чорно-білий фільм про свиней та корів "Гунда" без слів і музики. Режисер Віктор Косаківський пропонує подивитися не просто свій поетичний витвір, а долучитися до приголомшливого життєвого досвіду.



Документальний мюзикл "Американська утопія" про бродвейське шоу колишнього фронтмена Talking Heads Девіда Бірна увійшов у п'ятірку кращих фільмів.



Неподалік від Палм-Спрінґз йде підготовка до весілля. Хлопець однієї з подружок нареченої промовляє зворушливу промову для молодят. Вона особливо вражає старшу сестру нареченої Сару, і ось уже дівчина опиняється наодинці з головним героєм під зоряним небом у стрічці "Зависнути в Палм-Спрінґз".



Шкільний учитель музики Джо Ґарднер випадково потрапляє у світ, де зароджуються людські захоплення, мрії та інтереси, і там він знайомиться з молодою душею на ім'я 22. Мультфільм "Душа" сподобається не тільки дітям, але й дорослим.



Підписуйтесь та читайте свіжі новини на нашому телеграм-каналі











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні