РНБО: локдаун буде - 100%

0
-8
РНБО: локдаун буде - 100%
Секретар РНБО Олександр Данілов заявив, що локдаун в Україні точно введуть. Втім, наразі вирішується питання, коли саме це станеться. За його словами, є 2 варіанти дат, які розглядають.

Як повідомляє 24 канал, все залежатиме від того, "яку інформацію для аналізу" влада матиме найближчими днями. Йдеться передовсім про темпи зростання захворюваності на COVID-19. Про це розповів секретар РНБО Олександр Данілов в ефірі одного з українських телеканалів.

«Локдаун в Україні точно буде. Зараз одне питання – коли: в грудні або з 2 січня. Йде дискусія з фахівцями щодо цього питання. Те, що локдаун буде – 100%», – наголосив він.

Водночас Данілов зауважив, що це питання активно обговорювали на нараді у президента Зеленського, що відбувалася 30 листопада.

Секретар РНБО додав, що дата введення локдауну залежить перш за все від населення і від того, як люди будуть ставитися один до одного і дотримуватися рекомендацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні