У Луцьку вранці п'яний водій збив велосипедистку. ФОТО

0
6
У Луцьку вранці п'яний водій збив велосипедистку. ФОТО
Дорожньо-транспортна пригода трапилась на очах в екіпажу наряду реагування поліції охорони сьогодні, 1 грудня, близько шостої години ранку. Відеореєстратор службового автомобіля зафіксував момент наїзду легковика Volkswagen на жінку, яка рухалася на велосипеді.



Автопригода сталася неподалік села Липини.

Нетверезий керманич Volkswagen, ймовірно, перевищуючи швидкість, вчинив наїзд на велосипедистку. Від удару жінка вилетіла на узбіччя, а водій транспортного засобу почав тікати. Поліцейські охорони розпочали переслідування.

Через декілька кілометрів порушник зупинився. У салоні авто перебували троє чоловіків, всі вони були з явними ознаками алкогольного сп’яніння. До слова, в крові водія виявили 2,29 проміле, повідомили Волинь24 в управлінні поліції охорони у Волинській області.



На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції та швидка. Жінці надали медичну допомогу, на щастя, важких травм вона не отримала.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні