--> У президента заперечують конфлікт із головою ВР Разумковим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У президента заперечують конфлікт із головою ВР Разумковим

1
3
У президента заперечують конфлікт із головою ВР Разумковим
Між Президентом Володимиром Зеленським і його адміністрацією та головою Верховної Ради Дмитром Разумковим немає жодних конфліктів попри різні підходи до розв’язання конституційної кризи.

Як передає Укрінформ, про це заявив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв’ю виданню «Бабель».

«У нас немає ні найменшого конфлікту зі спікером парламенту. Є його уявлення про якісь його ситуативні проєкти», - сказав радник голови ОП.

Водночас, коментуючи різні підходи Президента і спікера до розв’язання конституційної кризи, Подоляк висловив думку, що «коли ти заходиш у складі команди з великим рейтингом і кредитом довіри, то щонайменше перші три-чотири роки потрібно працювати в рамках єдиної команди».

«Є президент, він визначив певні вектори. У випадку з КС це принциповий вектор: ми йдемо до поступового знищення закритості та кастовості системи державного управління. Мені здається, що спікер повинен з нами в цьому напрямку рухатися в унісон, навіть якщо має власні політичні амбіції та цілі», - зазначив радник голови ОП.

Раніше Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляв, що у нього абсолютно робочі відносини з Офісом Президента, а свої відносини з главою держави Володимиром Зеленським він назвав хорошими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слово "відносини" в українському словнику тлумачиться як "суспільні звязки" між державами, організаціями: економічні, ринкові, політичні, дипломатичні і т.п. У цьому випадку треба писати "взаємини" або "стосунки" (між людьми, позашлюбні, між кеолегами і т.п.). Вибирайте слова правильно.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні