Масштабна спецоперація на Волині: 16 одночасних обшуків. ФОТО

3
11
Масштабна спецоперація на Волині: 16 одночасних обшуків. ФОТО
На Волині поліцейські викрили групу наркоділків та ліквідували три нарколабораторії з виготовлення амфетаміну.

Оперативники отримали інформацію про діяльність групи осіб, які виготовляють та збувають амфетамін на Волині. Організатором незаконного бізнесу виявився 37-річний лучанин, а його «заступником» - 32-річний місцевий мешканець.



Саме він виконував роль «хіміка», оскільки досконало знав процес синтезу хімічних компонентів та сполук, які необхідні для виготовлення психотропів. Їх спільниками та реалізаторами амфетаміну стали шестеро чоловіків віком від 22-х до 51-го років, повідомили у департаменті боротьби з наркозлочинністю
національної поліції України.

Для виготовлення психотропу спільники обладнали три нарколабораторії у дачному будинку "хіміка" та гаражах співучасників на території Ківерцівського району області.



Оперативники провели 16 одночасних санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників, а також у гаражних приміщеннях та їхніх транспортних засобах.

У результаті заходів працівники поліції вилучили амфетамін, прекурсори для його виготовлення, наркотичний засіб канабіс та лабораторне приладдя – скляні колби, з’єднувальні трубки, пробірки, подрібнювачі, холодильник, електронні ваги та інший посуд, який використовувався для виготовлення амфетаміну, а також гроші в національній та іноземній валюті. Крім того, у зловмисників виявили зброю, боєприпаси та набої різного калібру.



Наразі організатору, «хіміку» та двом активним учасникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Іншим фігурантам готується вручення підозри.



Після проведення експертиз діям фігурантів буде надано додаткову правову кваліфікацію. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мало - до 10 років, треба - мінімум 10, а краще - 15
Відповісти
Не варто бути такими жорсткими. Просто треба їм дати можливість з'їсти усю свою продукцію впродовж одного дня. А потім відпустити на волю
Відповісти
В с.Брониця та с.Тоболи теж було 8 обшуків через возліка Федчика Юрія дебілоїда,хлопці сказали що слідчі наркотою торгують...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні