Зеленський поставив собі три запитання і чекає відповіді на п'ять

0
4
Зеленський поставив собі три запитання і чекає відповіді на п'ять
Президент Володимир Зеленський нагадав українцям, що чекає на їхні відповіді на свої 5 запитань, які виборцям будуть задавати під час місцевих виборів 25 жовтня.

Зеленський, завершуючи виступ із посланням до Верховної Ради 20 жовтня, сказав: "25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Дуже важливі. Не для політичних партій. А для вас. Для розвитку і добробуту ваших міст, сіл, громад.

В цей день я задам вам 5 запитань. І чекатиму на ваші відповіді.

Ну а сьогодні я задам важливі, відверті запитання самому собі. І одразу на них зараз відповім. Чи думав я рік тому, що змінювати країну на краще буде настільки складно? Ні. Чи змінив би я своє рішення, якби тоді знав про це? Ні. Чи вдасться все нам з вами? Так! Слава Україні".

Володимир Зеленський, нагадує УП, за 12 днів до місцевих виборів оголосив про проведення "всеукраїнського опитування" паралельно з ними. 25 жовтня біля дільниць українцям ставитимуть п'ять запитань:

Чи підтримуєте ви ідею довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах?

Чи підтримуєте ви створення вільної економічної зони на території Донецької та Луганської областей?

Чи підтримуєте ви скорочення кількості народних депутатів до 300?

Чи підтримуєте ви легалізацію каннабісу в медичних цілях – для зменшення болю у важких хворих?

Чи підтримуєте ви право України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом, для відновлення її державного суверенітету і територіальної цілісності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні