Поліція і непритомні: у місті на Волині вночі трапилася масова бійка. ВІДЕО

0
-1
Поліція і непритомні: у місті на Волині вночі трапилася масова бійка. ВІДЕО
У Ковелі на вулиці Міцкевича вночі сталася масова бійка. В результаті пошкоджень зазнав патрульний автомобіль, який прибув на місце інциденту.

Інцидент трапився 2 липня, близько 02:20 години, повідомляє «Ковель media» з посиланням на очевидців.

За словами свідків, усе почалося з того, що компанія чотирьох молодиків навідалася в один із міських нічних клубів, що знаходиться на вулиці Міцкевича, де у них виник конфлікт із іншою компанією.

Молодики переоцінили свої сили та залишили заклад, але їх наздогнали та побили. Один із хлопців зазнав травми голови та знепритомнів. Після чого, очевидці викликали на місце події швидку допомогу.

Після приїзду працівників патрульної поліції, один із молодиків кинув камінь у патрульну машину та хотів втекти. Патрульні із застосуванням газового балончику затримали чоловіка та одягнули на руки кайданки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні