Підприємству «Волиньторф» дадуть дві земельні ділянки площею 40 гектарів

0
3
Підприємству «Волиньторф» дадуть дві земельні ділянки площею 40 гектарів
Зміну цільового призначення ділянок загальною площею понад 40 гектарів погодили у Волинській ОДА.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА, повідомляє ІА "Волинські новини".

Так, надали дозвіл ДП «Волиньторф» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення державної форми власності з категорії земель «лісогосподарського призначення (угіддя болото)» на категорію «землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами) орієнтовною площею 35,6 та 9,2 гектара, розташованих за межами населених пунктів Прилісненської сільської ради Маневицького району, з метою подальшої передачі їх в оренду для видобування торфу, відповідно до спеціального дозволу на користування надрами від 13 лютого 2017 року № 785.

ДП «Волиньторф» доручили розробити документацію із землеустрою з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою та подати на затвердження до обласної державної адміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні