02 вересня, 2016, 10:51

Волинська «Батьківщина» розвалюється

У волинському осередку ВО «Батьківщина» коїться безлад. Такого невтішного висновку я дійшов, спостерігаючи за методами роботи нинішнього чільника «біло-сердечних» Олега Кіндера. Я є членом фракції ВО «Батьківщина» у Волиньраді, тому стояти осторонь подій, які відбуваються з подачі пана Кіндера, суперечить моїм життєвим принципам.

Якщо справи в обласному осередку йтимуть так і надалі, то краху партії не минути. Олегу Кіндеру час відкрити очі та зрозуміти, що «скуповувати» членів бюро, які готові продатися за мізерні обіцянки, це методи роботи нерозумного керівника.

Взагалі скаладається враження, що у лідера волинських «батьківщинівців» післявиборча агонія. Останні вибори до Верховної Ради, кандидатура Людмили Кирди, яка з тріском їх програла, рішення, про висування якої він прийняв одноосібно, не обговоривши із членами партії, дають підстави думати, що «політичне» крісло під Кіндером, як головою волинської “Батьківщини” та як мером Ковеля, захиталося і він це прекрасно розуміє.

Або ж не розуміє, однак продовжує імітувати активну роботу з пошуку «неугодних» членів партії, вишукує причини для їх виключення, займається залякуванням депутатів, думаючи, що він в праві позбавити когось депутатського мандата.

Поки політика Президента та обласної державної адміністрації доводить населення до зубожіння, Кіндер з Касардою отримують подяки за плідну співпрацю від губернатора.

Ряди партії уже можуть покинути такі достойні люди, як Ігор Лех, Андрій Турак, Василь Столяр, який, до речі, у минулій каденції, за часів “правління” Партії регіонів був єдиним депутатом обласної ради, котрий вступив до партії “Батьківщина”.

Фракція ВО «Батьківщина» у Волиньраді повинна працювати як одне ціле і мені неприємно, коли навіть мізерна частина моїх колег йде на поводу у недолугого голови парторганізації.

Депутат Волинської обласної ради Валерій Курстак

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні