26 серпня, 2016, 13:53

Як їздити на дорогах Луцька?

Місяць не їздив по місту автівкою та й взагалі рідко бував у місті. І що я бачу нового? Зміни в організації дорожнього руху:

1. "Зелену стрілку" що дозволяла поворот праворуч при червоному сигналі світлофора при руху зі сторони "Там-Таму" (перехрестя Соборності-Чорновола) зняли!!! Але ніякого попередження про це нема. Тому абсолютна більшість водіїв і далі повертає направо на червоне. Тут вже робота для патрульної поліції Луцька.

Знаю, що водії мають постійно дивитись на знаки а не їздити "по памяті" але невже не можна якось про це попереджати?

Між іншим, логіки зняття зеленої стрілки я не розумію, вона там була доречна, як на мене.



2. Тимчасові ремонтні роботи на вул. Ветеранів вкотре ставлять у тупик водіїв. Їдучи з вул. Чорновола водій повертає на вул. Ветеранів і впирається у знак "цегла" перед самим пішохідним переходом.
І де тут розвертатись? Для кого цей знак там висить ?!

Звісно, перед тим є ще один знак "поворот наліво заборонено” але повернутий він на бік що його погано видно повертаючи від собору. (я фото робив із протилежної сторони).



Та й питання, а тим хто повертає направо (їдучи від "Снігової королеви") тоді можна їхати? Вони і знака не бачать, і він на них не діє!!!

Ситуація дурна, бо логіки у такому розміщенні знаків немає. При тому, якщо я розвернувся біля МАН то інші і далі їхали під знак. А ми ж просили департамент ЖКГ при ремонтних роботах знаки розміщувати завчасно, щоб водії зорієнтувалися у ситуації. Поки це не діє .

Ps. Робочій групі з організації дорожнього руху в місті Луцьку треба багато чого зробити.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Михайло, щодо тих людей які їздять по пам'яті то в таких треба вилучати права, тому як це потенційні вбивці... Ті хто повертають на червоне світло на право і мотивують це тим що вчора там була зелена стрілка - явно не в адекваті))) якщо вони щей після цього обурюються..))) А як ви собі уявляєте попередження про те що знака немає))) Я так розумію що автор водій ще той. Діти знають червоний-стій , зелений-їдь)). "Народний контроль" займайтесь не вигаданими проблемами а нагальними.. Не займайтесь блаблабла, займіться ділом, краще б бабусю через дорого перевів біля ТАМ-Таму а не шукаєш що тобі не подобається..
Відповісти
Автор мабуть товариш Ігоря Гузя, незнають як засвітитись на медіа-просторі))) Один Світязь перепливає для піару інший дорожні знаки відслідковує..))) Куди котиться країна..
На такий дешевий піар вже навіть 70 літні бабусі не реагують)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні