--> Чим насправді займалася Савченко на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
08 серпня, 2016, 13:47

Чим насправді займалася Савченко на Волині

Два дні я супроводжував Надію Савченко на Волині, а сьогодні вранці відкриваю Фейсбук і читаю якісь незрозумілі історії, про те, як вона планувала їхати в Угринів, а поїхала відпочивати на Світязь… Звідки все це взялося?

Виклали знімки з камер вишнівської АЗС. Цікаво, хто надав відеозапис? І на чиє прохання? Про рендж-ровер написали. Ви ж з’ясуйте спершу, про що пишете. Це – моя автівка.

Ми товаришуємо з Надією, тому зустрічав і супроводжував під час перебування тут. Її запросили на «Бандерштат», і користуючись нагодою Надя виділила час, щоб ознайомитись із найбільшими проблемами регіону.

Зустрів її в суботу о 4 ранку, поселив в готелі «Зустріч». Вранці поїхали на прямий ефір на Волинське телебачення, тоді – на інтерв’ю для видання «ВолиньPost». Після цього ми поїхали на кладовище, поклали квіти хлопцям. Показав, де похований Рустам Хамраєв, який визволяв Надю в бою, коли вона попала в засаду, де Сергій Шостак похований, з яким вона була разом на Майдані, а потім – в бою.

Обідали в центрі міста, в піцерії «Фелічіта». Ні від кого не ховалися, люди підходили, віталися і фотографувалися. Тоді поїхали на «Бандерштат», а після виступу зустрілися з родиною Сергія Шостака – з дружиною Майєю та дітьми.

Тоді поїхали подивитися на проблемні місця, що є на Волині. Ті, де сьогодні процвітає корупція, де високопосадовці кришують нелегальний бізнес. Коли поїхали по лісгоспах, телефон почав розриватися від дзвінків з питанням «А для чого? За що ви її привезли?». А чого ви боїтесь? Якщо все в порядку. Але ж – не в порядку, всі добре знають, що сьогодні Волиньліс кришує народний депутат Лапін.

Тому зрозуміло, що ми нікому не оголошували, куди плануємо поїхати.

Зокрема, їздили в санаторій «Лісова пісня». Побачили на власні очі бардак, який там твориться. Совдепівський режим не залишає досі це місце. Приїхали туди – лабає на повну шансон, в їдальні, де харчуються діти, наливають коньячок після десятої вечора.

Ми переночували там, вранці поїхали в село Ветли Любешівського району подивитися на проблему демаркації кордону, за яку ніхто не хоче братися. Зустрілися з прикордонниками, місцевою владою, районними депутатами, з’їздили на кордон, на Біле озеро. Будуть офіційні висновки з цього приводу, Надя оголосить про них.

Із Ветлів поїхали на Маневичі. Нікого не попереджали, бо хотіли побачити реальну картину, що відбувається на бурштиновому клондайку. На посту нас зустрів один нацгвардієць в тапочках… Тільки взнали, що приїхала Савченко, почали чіпляти на себе автомати, пістолети, шеврони… Для чого це робити на показуху?

Потім зустрілися з головою маневицького лісгоспу Володимиром Родіоном, під його супроводом поїхали на оконське форелеве господарство, погодували риб, поспілкувалися з людьми.

Ввечері приїхали до Луцька, вечеряли в колі моєї сім’ї та друзів в «Фелічіті» на Набережній. Там стався приємний інцидент. Поранений хлопець, який сидів в піцерії, замовив букет білих троянд і подарував Савченко.

За ці два дні я став свідком дуже хорошого ставлення людей до Наді. Не було жодної критики, як це люблять мусолити всеукраїнські ЗМІ. Навіть маленькі діти впізнавали і просили сфотографуватися. На згаданій заправці навіть білоруси підходили поговорити та висловити шану.

І мені дуже прикро, що навколо візиту Савченко стільки пліток і додумувань. Надя – відкрита і проста людина. І немає жодних секретів про її візит.

Незабаром знову приїде. Хлопці, над якими відбувається суд, попросили, щоб була на черговому засіданні. Тож 16 серпня ми будемо у Володимир-Волинську.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1. Цікаво в Надії голодування проходить - 2 рази в "Фелічіті" обідала/вечеряла. Чи може вона тільки споглядала Вашу трапезу? ))
2.Вас не смущають її про-путінські вислови стосовно врегулювання війни на Донбасі?
Відповісти
Вона пила негазовану воду з лимоном. Запитайте в персоналу, що нас обслуговував.
Відповісти
Якщо вона хоче схуднути то нехай так ы скаже, а не пантуэться про голодування. Скільки там їй батьківщина дала за 1 номер у списку і такий стан здоров'я...скажу так що декілька мільйонів...клоуни..харе українців розводити !
Відповісти
Перед тим як звинувачувати, ви хоча б поцікавились причиною голодування.
Відповісти
З Вашого боку було не коректно запрошувати людину, яка голодує на зустріч до закладів харчування.
Відповісти
Так може і ви хочете заборонити заходити у заклади харчування? Чи можливо помічникам не потрібно харчуватись? Не бачу жодної проблеми і заборони. Нажаль до вас ми не завітали))))
Відповісти
Надя – відкрита і проста людина.
Ну якщо так то ну дууууужее проста.... тупа як пробка.
Відповісти
.... Або все таки не проста. І судячи з усього тупо дистабілізує ситуацію в нашій державі.
Відповісти
Ренж це ніхіло так. ;)
І про який бардак йдеться в Лісовій. Був там недавно. Ну совок але ж не розвал і бардак.
Відповісти
Ренж куплений за власні кошти. А "Лісова пісня"? Немає бажання продовжувати дискусію за цей заклад.
Відповісти
Не пиши неправду! Савченко і Сергій ніколи не були разом в бою. Надія потрапила у полон 17 червня, а 17 червня Сергія не було в "Айдарі".
Відповісти
Дійсно, Савченко не брала участь в жодному бою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні