25 липня, 2016, 14:33

Хто у кого на підтанцьовках у прокуратурі

Кілька думок про ймовірні кадрові призначення у волинській прокуратурі та пана Швидкого:

1. Генпрокурор Луценко характеризуючи попереднього прокурора Волині сказав що той був на підтанцьовках у своїх заступників, що це вони фактично керували всіма процесами і він не контролював ситуацію. Все вірно.

То навіщо повторяти ті самі помилки??? Якщо Швидкого призначать зампрокурора області, то він теж, по суті, буде керувати прокуратурою за спиною Киричука. В такий спосіб Луценко ситуацію не виправить. А може й не хоче?!

2. Моє ставлення до пана Швидкого чітко сформувалось у 2014 році, під час Революції гідності.

На одній із нарад у форматі Ради Майдану, що відбувалась у вже звільненій облраді (у лютому чи березні), коли ситуація була ще не певна, присутні обговорювали як їм комунікувати із молодшими, більш рішучими активістами-майданівцями. Мова йшла про Правий сектор та Самооборону, які тоді очолювали Павло Данильчук та Андрій Хведчак. Бо по окремим питанням позиції досвідчених політиків та активної молоді не збігалися. А останні, за деякою інформацією, вже мали зброю. Політиків це дуже непокоїло.

Так от, Швидкий чітко заявив приблизно таке - дайте мені команду і я за кілька годин наведу тут порядок, всіх обеззброю і успокою.

В той час звучало дуже "режимно" і нічим не відрізнялось від дій Терещука. Тому для мене Швидкий уособлюється саме із солдатом який виконає будь-які вказівки, не дивлячись на те, що треба буде робити. Тому я був проти його призначення в МВС тоді. Така ж позиція і зараз.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні