06 січня, 2018, 10:03

Квітка серед гною

Чому Луцький замок занепадає?

Замок Любарта - це одна із найпопулярніших туристичних локацій нашого міста Луцька. Протягом року в межах замку проходять різноманітні турніри, фестивалі, святкування Дня міста - це все хороші моменти, які оживляють історичну частину міста.

Все б здавалось добре, але є моменти які потрапляють в очі, а це протікання стріхи на мурах замку, перекриті виходи на стіни замку через аварійний стан, а перила сходів на Владичу вежу, якщо сильніше спертися на них, то можна полетіти до низу. При вході та довкола замку розкидане сміття, скоріш за все від діяльності ринку, вже важко адекватно надати коментар стосовно "ароматного" туалету на території замку, все це кидається в очі.

Можна робити гарні фото, вибирати ракурси аби оминати ці всі не досить приємні моменти, але кого ми намагаємось обманути? Самих себе ? Бо ж що насправді побачить турист, який приїхав до Луцька окрім лише облагородженої вхідної вежі Луцького замку. Квітка начебто цвіла та пахла, але серед гною нюхом ловився трохи інший аромат.

Найбільше дивує байдужа поведінка дирекції заповідника та місцевого істеблішменту. Як провести фестиваль їжі, то вони тут відразу активізуються і світять своїми пузами та фейсами, як же доглянути територію Замку - так грошей і часу немає.

БО ж дирекція заповідника "Старий Луцьк" звикла виживати виключно коштом держави та лінується навіть подумати про цивілізоване суспільство, у якому люди здатні заробляти самостійно.

Думаю цій темі варто приділити більше уваги, адже у мене виникає більше питань ніж відповідей.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно пишеш чоловіче. Але це твоя гнила натура. Отримав ЦУ - НАПИСАВ АБО ВИКРИКНУВ- ПОХМИЛИВСЯ- -ЗАБУВ.
Толку від тебе НУЛЬ.
НАВІЩО НА ТЕБЕ ВИТРАЧАТИ КОШТИ???? В шию гнати на завод.
Відповісти
А навіщо він нам? Нам пісатєлєй не треба. Та й ще таких, як цей чоловічок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні