16 грудня, 2017, 20:33

Хто ви, містер Поліщук?

Факт перший: один з радників луцького міського голови Ігор Поліщук (прямо скажемо – займач далеко не найавторитетнішої посади) їздив до Лісабону на кошт Ради Європи і представляв там наше місто.

Факт другий: на сайті Ради Європи його чомусь назвали «виконувачем обов’язків мера» (що може пояснити, чому Поліщука прийняли за того, хто має право представляти Луцьк на міжнародній арені).

Факт третій: разом з Поліщуком до Європи за кошт міського бюджету їздив заступник міського голови Олександр Рачков. (При цьому у скільки лучанам обійшовся його вояж – чиновник не зізнається).



* * *

Як на мене, по кожному з цих трьох фактів лучани в праві вимагати у цих осіб пояснень. При тому пояснень чітких, спокійних і переконливих.

Що, натомість, робить Ігор Поліщук? Пише у Фейсбуці зверхній та істеричний текст. У ньому журналістів, які виявили ці факти, обзиває «поціновувачами гаряченьких та жовтих новин». А видання, які ці факти опублікували «інтернет-помийними ямами».



Не буду багато говорити про те, що спосіб вести діалог з журналістами у стилі «ви продажні, а я білий і пухнастий» ні одного чиновника ще до добра не довели (доведено Януковичем і ко).

Натомість давайте глянемо на ЄДИНИЙ ДОКАЗ, який, на думку Ігоря Поліщука, мусить заткнути рота усім, хто бачить щось підозріле у цій ситуації.



Поліщук коментує: «У документі Ради Європи з переліком учасників заходу чітко зазначено: Mr. Ihor Polishchuk, Advisor to the Mayor, що в перекладі означає радник міського голови. Так що придумана "титанами журналістики" історія про мера-"самозванця" не пройшла і не має нічого спільного з дійсними обставинами».

Складається враження, що оприлюднений Поліщуком документ – це, як казав булгаківський професор Преображенский «окончательная бумажка! Фактическая! Настоящая! БРОНЯ!»

Чи це справді так? Сумніваюся. Бо у цьому авторитетному документі, яким Поліщук намагається заткнути рота журналістам, біля прізвища Олександра Рачкова стоїть скорочення «Mrs».

Так в англійській мові позначають статус одруженої жінки.

ЖІНКИ!!!

* * *

Рачкова в авторитетному документі обізвали жінкою.

Хтось уже побачив тут привід для масних жартів про «європейські цінності». Але я запитаю серйозно:

Чи можуть лучани вірити документу, у якому допущений такий ляп?

Чи можуть лучани вірити, що цей документ дійсно оформляли у Раді Європи?

Чи можуть лучани вірити Ігореві Поліщуку?..

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо вони там в укропі всі 3,14здуни! Починаючи з Аверса, і закінчуючи европейським антикорупціонером Палицею.
Відповісти
А містер Поліщук, як істинний джентельмен, міг би й взяти на себе витрати місіс Рачкова. Фу-фу-фу!
Відповісти
Є таке відчуття, що після вживання у роль людини з вадами зору, Ігор вирішив вжитись у роль людини, в якої діарея. В черговий раз, одним словом, об.....я))))
Відповісти
А хіба не Поліщук реально керує містом? Чого вчепились?
Відповісти
А чому Рачкова "обізвали" жінкою? Чому??? Зважаючи на те, які зараз чоловіки, вважаю це компліментом.
Відповісти
Богдана, а які зараз чоловіки? Можна конкретніше?
Відповісти
Разруха не в клозетах, а в головах. Когда эти баритоны кричат «бей разруху!» — Я смеюсь. Клянусь вам, мне смешно! Это означает, что каждый из них должен лупить себя по затылку! И вот, когда он вылупит из себя всякие галлюцинации и займётся чисткой сараев — прямым своим делом, — разруха исчезнет сама собой. (С)
Відповісти
Вы, Шариков, чепуху говорите и возмутительнее всего то, что говорите её безапелляционно и уверенно. Водки мне, конечно, не жаль, тем более, что она не моя, а Филиппа Филипповича. Просто — это вредно. Это — раз, а второе — вы и без водки держите себя неприлично. (С)
Відповісти
Насправді ця ситуація яскраво ілюструє, хто керує у міськраді. Ну точно не пустовіт. Його поставили, щоб Поліщук втік від криміналу за незаконне зміщення Вусенко. Рада Європи - солідна структура. Там, очевидно, запрошували на дифіляду по проекту "Інтеркультурні міста" мера (або того, хто його заміщає) за кошти Ради Європи (приймаючої сторони) і представника культурного підрозділу - за кошти міського бюджету Луцька (учасника проекту). Подивіться на адресу, з якої відправили "місіс" Рачков - Богдана Хмельницького, 1. Там розташоване міське управління культури. Його очільниця - місіс Гнатів. Коли писали запрошення, формували програму заходу, Поліщук виконував обов'язки мера. Його й запросили як мера, а ще - начальницю Луцького управління культури Тетяну Гнатів, яка. власне, й готувала всі документи на участь Луцька в проекті "Інтеркультурні міста" (у ньому Луцьк бере участь ще з 2012 року, коли мером був Романюк). Та коли настав час їхати, організатори, вочевидь, уточнювали, хто ж відвідає захід. Грішу Пустовіта УКРОП не пустив. Ну не він же головний у місті! Поїхав Поліщук, яко мер. До речі, навпроти його прізвища адреса - Богдана Хмельницького, 19, де розташована міськрада. А замість Гнатів укропівці дозволили з'їздити "місіс" Рачкову. За те, що вміє лизати. За кошти лучан.
Відповісти
А я Ігорю Ігоровичу вірю. Чому ви ввжаєте, що не могло бути в документі простої обдруківки?
Відповісти
Насправді, зовсім не смішно. Всю громаду міста за лохів тримають. Радник керує містом і навіть у закордонні відрядження їздить як в.о. мера. А що лучани? А ніхєра. Всім пофіг. Написав Пащенко блог, повозмущаються одиниці, а завтра знову мовчазна згода бути терпилами(
Відповісти
Якщо найбільша проблема Луцька полягає у тому, що неправильно назвали посаду Поліщука, то ми живемо у щасливому місті.
Відповісти
Найбільша проблема Луцька полягає в тому, що Луцьком керує Палиця через таких поліщуків, а яка в них посада - це , напевно, дійсно не має значення
Відповісти
Пригадую, як після "міськрадівського заколоту", вони, Ігор Поліщук приїхали членовозом відкривати меморіальну дошку Борис Ревенку. А ось Григорій Пустовіт ту дистанцію у 500 метрів подолали пішки. Сердешний і назад поверталися пішаком. Я,особисто, якось на це не звернув уваги. А ось народ це помітив і почалося... Тепер зрозумів у коментарях чому.
Відповісти
Рачков зовсім без шиї. Таке враження, що йому пересадили голову, а при хірургічному втручанні завжди щось втрачається.
Відповісти
Палице надо внимательно посмотреть на Григория Пустовита и сделать его руководителем города
Відповісти
Чому в Палиці кар''єру успішно будують самотні чоловіки? Товстенюк, а тепер Поліщук? Ааай молодці..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні