--> Чи потрібен Луцьку джаз? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
23 серпня, 2017, 09:02

Чи потрібен Луцьку джаз?

Я люблю своє місто Луцьк. Коли в Львові чи у Польщі в якомусь місті фестиваль, то все місто живе цим. А в нас заходимо в різні заклади і питаємо чи можна залишити флаєр чи афішу - в більшості кажуть ні, нам байдуже на ваше дійство.

Пропонуєш клубу чи ресторану, а може ми у вас джем-сейшен зробимо - та в нас і так повно клієнтів, воно нам не треба... Один готель (не Україна і Рестпарк, там все класно) питаємо про поселення і уточнюємо деталі, а вони - що вам треба і без вас купа клієнтів.

Робимо міжнародний фестиваль, а у волонтерах 4 людини. Роздавати флаєри змогло кілька осіб...

Що ж з 9 ранку до 9 вечора щодня ходиш, їздиш, дзвониш, просиш тощо вирішуєш купу питань, яких би просто в цивілізованій ситуації навіть не було... І це ще добре, що є сприяння від Луцької міської ради та Волинської філармонії.

Знайшли спонсорів щоб зробити доступні квитки, то більшість відразу вимагає просто з усього гроші, бо думають, що робимо комерційний проект і деякі ЗМІ не ставлять афішу бо там ніби лого спонсорів, а також ігнорують прес-конференцію, бо в місті напевно купа подій, можна написати про - скільки корова дала молока в якомусь селі, звісно що в місто їдуть музиканти з різних країн, континентів, а загалом майже 90 учасників буде, це ж так буденно для нашого міста. А люди натомість майже не купують квитки. І задаєшся питанням, а може цьому місту джаз не цікавий?

І лише думка про те, що ми даємо культурну альтернативу совку, боремось за якісне мистецтво, що хоч частина людей ходить на джаз, тішить і дає бажання та сили і далі це все робити...

А ще дякую всім спонсорам, нашим волонтерам, тим ЗМІ, що дійсно пишуть про джаз і поширюють нашу інформацію і ще багатьом тим, хто допомагає зробити свято джазу.

Джаз поза політикою був, є і сподіваюсь буде!!!

Відразу після Дня незалежності.

Проведемо літо джазом разом...

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні