14 липня, 2016, 17:29

Охорона Палиці і Товстенюка: шила в мішку не сховаєш

Не хотів сьогодні коментувати інцидент із моєю колегою, з якою ми довго працювали, Василиною Боруцькою, поки сам не поїхав на сесію та не "розвідав" ситуацію.

Отож, кілька спостережень із засідань обласної ради:

Перше. Під час засідань в залі та у суміжних приміщеннях знаходяться до 10 охоронців, які там саме для того, щоб охороняти Ігоря Палицю та Олександра Товстенюка.

Хоча Товстенюк мені колись сказав, що вони там, щоб мене "не вкрали". Дуже смішно...

Особливо коли один із охоронців сидить біля Товстенюка:



Друге. Респект журналістам видання Район.Луцьк, які помітили людину, яка сьогодні дала вказівку блокувати вхід представникам Ковельської лікарні, Василині Боруцькій та Галині Федоренко.

Це досить непублічний чоловік, якому приписують прізвище "Зиза".

Фактично він виконує функції тіньового керівника "Варти порядку", тобто організовує молодих хлопців для різних завдань, де потрібна фізична сила.

А взагалі "еліту" "Варти порядку" можна роздивитися на оцьому фото (Зиза - лисий з бородою).



Зокрема він був на місці конфлікту із Рижковим, він був під час загострення на Волинській митниці та ще кількох цікавих епізодів, про які я колись напишу.

Третє. Якщо ви вирішите побродити коридорами облради на початку сесії, можете помітити підтягнутих чоловіків із невеликими сумками через плече.

Не буду робити припущення, що в тих сумках. Але свого часу під час Революції кабінет Бориса Клімсука охороняли альфівці із такими сумками. І в тих сумках, ймовірно, була зброя.

Четверте. Кілька разів я бачив, як Ігор Палиця та Олександр Товстенюк їздили містом. Як правило, за ними їздять автомобілі із дуже цікавими антенами на даху.



Детально при призначення такої апаратури ви можете запитати у спеціалістів. Але це точно не для того, щоб ловити ФМ-хвилі.

П"яте. Смішно читати, що Палиця не знає тих, кому платить гроші. Висновки робіть самі...

P.S. Попри те, що на виборах представники групи Палиці можуть за рахунок грошей отримувати досить високі результати і домінувати в області, це не привід для нас "забивати болт" і плакатися: "Палиця все купив і все тримає".

Успіх цих "діячів" залежить виключно від грошового ресурсу, яким керує нинішній голова облради та його більш багаті друзі. Коли в нас в країні будуть результативніші правоохоронні органи, цій команді житиметься не так "весело".

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні