--> Звернення до лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
09 серпня, 2017, 13:56

Звернення до лучан

Шановні лучани!

Майже місяць тому вперше в історії Незалежної України ми розпочали в Луцьку процедуру відкликання депутатів міської ради. Кілька тижнів попри чисельні погрози, напади на наших активістів та брудну кампанію, яку розгорнули проти мене особисто та нашої ініціативи «Волинські новини» та телеканал Аверс, нам вдалося зібрати понад 15 тисяч підписів для відкликання депутатів Луцької міської ради Ткачука Євгена Євгеновича, Козлюка Олександра Євгеновича, Петрочука Костянтина Павловича, Були Сергія Володимировича, Соломатіна Аркадія Миколайовича.

Відповідно до процедури, визначеної Законом, підписні листи разом із необхідним пакетом документів передані мною, як офіційним представником ініціативної групи, до Луцької міської виборчої комісії.

З 1 серпня 2017 року і до сьогоднішнього дня Луцька міська виборча комісія не змогла зібратись та, відповідно до вимог закону, провести перевірку підписів лучан. Самоусунувся від перевірки й міський Державний реєстр виборців, який контролюється так званою «тимчасовою владою Луцька».

В принципі, ми очікували, що буде спротив, бо «хазяї життя», витративши гроші на так званих «тушок» не хочуть їх втрачати.

Своєю бездіяльністю, деякі члени ТВК, а також керівництво луцького Державного реєстру виборців намагаються звести нанівець волевиявлення тисяч громадян нашого міста та задовольнити їхню законну вимогу відкликати депутатів-«тушок».

Але нас це не зупинить. Вони можуть купляти чи залякувати окремих депутатів, чиновників та членів комісії але вони не здатні позбавити лучан права на чесну та відповідальну владу!

Зважаючи на всі останні події я закликаю всіх лучан, які взяли участь у відкликанні депутатів-«тушок» та поставив за це свій підпис зробити ще один важливий крок для нашої спільної перемоги.

Прошу Вас, шановні земляки, прийти до Луцької міської виборчої комісії, яка знаходиться в приміщенні Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького 19) в будній день з 8.30 по 17.30 та підтвердити в присутності членів комісії та представника правоохоронних органів достовірність відомостей, зазначених Вами у підписних листах та достовірність підписів, що були поставлені Вами.

А також прошу вас звернутися до луцького Державного реєстру виборців, який також знаходиться в приміщення Луцької міської ради на першому поверсі, з вимогою дати вам виписку з реєстру про те, що ви дійсно є зареєстрованим виборцем в м. Луцьк. Ці виписки прошу поштою надіслати мені, Артему Запотоцькому на адресу: 43000 м.Луцьк, вул.Пржевальського, 1а.

Хочу окремо звернутися до членів ТВК, які сьогодні фактично блокують роботу комісії. Схаменіться! Припиніть перешкоджати діяльності комісії. Я розумію, що вас переконали, що вам за це нічого не буде. Але вони брешуть. Відповідальність неодмінно наступить. І події останніх днів у Луцьку це красномовно підтверджують. Не виконуйте злочинних наказів! Дійте виключно у відповідності до закону. Не позбавляйте лучан їх конституційних прав.

P.S. Прошу всіх небайдужих зробити репост!
Разом ми сила!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні