29 червня, 2017, 18:09

Поліщук, його «команда» і …Недопад

Що зараз відбувається в Луцьку?

Я не про політику – цього якраз забагато. Я про роботу мерії. Куди три місяці тому прийшла працювати нова команда керівників. Прийшла «з-під палиці». А як працює?

Як на мене – якось мляво. Адже кожна нова команда, яка приступає до роботи, повинна не просто по-чорному працювати, але й активно демонструвати роботу – аби громада була спокійною, що кабінети мерії зайняли не ледарі і не профани.

У той же час в Луцьку – зовсім інша картинка. Багато політики. Багато звільнень-призначень. Вагон обіцянок і два вагони піару.

Активно стежу за кожним з представників так званої «нової влади» у Луцьку. Чим запам’ятався кожен із них? Викладу своє бачення…

Ігор Поліщук. Скандал на скандалі. Публічна демонстрація неприязні до депутатів з опозиції. Багато обіцянок: навести порядок в парку, розчистити Стир, провести найкращу «Ніч у Луцькому замку»… Якщо подивитись на персональну сторінку Ігоря Поліщука у Фейсбуці, так взагалі складається враження, що він швидше працює спеціалістом маркетингового відділу інтернет-видання «Волинські новини»: стрічка Поліщука так і рясніє поширеннями їх публікацій.

Костянтин Петрочук. Здавалося, чоловікові перепала найлегша ділянка роботи – екологія, спорт. А тут халепа: екологія – значить сморід. Довелося ходити на всі мітинги, спілкуватися з мешканцями, «воювати» на відстійниках Гнідавського цукрового заводу, навіть шукати «диверсантів». При цьому Петрочук говорив відверто: проблема смороду – комплексна, треба шукати нові джерела. Але під час останнього мітингу, який мешканці Вересневого влаштували під стінами міськради, Петрочук емоційно заявив: відстійники – не на території Луцька, проблема – не його, йдіть пікетувати Гунчика… Здувся. Вистачило ненадовго. А смердить – як і смерділо.

Григорій Пустовіт. Напрошується одне слово – «замполіт». Максимум розмов, мінімум справ. Гучні заяви (наприклад, звільнити вчительку, яка переводила дітей через дорогу не на «зебрі»), не підтверджені діями (вчительці винесли лише догану). Компетенція Пустовіта – освіта, медицина, культура. Але по факту профільному заму не поспішають довірити роботу. Добудову 27 школи курує сам Поліщук. «Ніч у Луцькому замку», головою оргкомітету якої є Пустовіт, насправді організовує «наймана фірма» (якщо вірити заяві Палиці на прес-конференції). Григорій Олександрович і далі чітко, по-воєнному «створює видимість»…

Олександр Рачков. Людина-загадка. Людина-невидимка. Чим займається – взагалі не зрозуміло. Мав би курувати транспорт, але на зустрічі із працівниками тролейбусного «депо» їздить то Петрочук, то Недопад.

Григорій Недопад. Опікується сферою ЖКГ, будівництвом, муніципальною поліцією. З усіх замів – єдиний, хто не лізе в політику (хоча якраз офіційно є в команді УКРОПа). Не валить усе на «попередників», не скандалить і не звільняє направо-наліво начальників профільних управлінь. Попри те, що його ділянка роботи – найскладніша, тут спокійно і конструктивно відбувається робота. А сам Недопад не лишається осторонь інших «непрофільних» проблем, чим вже встиг сформувати образ «сірого кардинала» нової команди.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і скажіть що жаба давить. Які б вони не були але за ці місяці зробили для міста більше ніш ваша команда бариг за два терміни. Ось і вся правда. Як в народі кадуть пи.діти не мішки таскати. Все чим ви можете похизуватись це розкраданням землі по місту і аферами з грошами на тендерах.
Відповісти
Що вони зробили для міста? Ви нічого не переплутали? Палиця їх поставив, щоб потім спи хнути на кого було, маріонетки, які самі цього не розуміють. По поліщуку вже кримінальну спрву відкрили, буде весело, якщо посадять, хоч в СІЗО на добу- буде полею або ірочкой)))
Відповісти
Шкода людей що спаляться на Укропі підуть у сміття історії
Відповісти
Ніхто там не спалиться. Щоб спалитись треба совість мати. Перебіжать до іншої політсили (напр. Курилюк О.).
Відповісти
а про Ю. Г. Вербича чому не згадали?)
Відповісти
В точечку-десяточку, володимир! Спасибі за обєктивність
Відповісти
Дякую, Володимире. Тільки я різкіше написав би. Бог парує. В цьому тимчасово зведеному нужнику всі однакові. Коли Рачков працював у юридичному відділі, я був іншої думки про нього. Помилився. Буває.
Відповісти
Подивіться картину Пітера Брейгеля Старшого "Сліпі поводирі сліпих". Там ви впізнаєте цих людей, що вище на скорботному фото.
Відповісти
Ще й набрехав громаді, що Мінінфраструктури дало згоду на звільнення Грицюка з ЛПЕ. Не везе прищавому. Це як піде пизді на пропасть (народна говірка), то одна біда іде, і іншу веде.
Відповісти
Скільки разів потрібно написати.... Пащенко не громадський діяч, а просто хитрий бізнесмен.
Відповісти
На городі лобода, а в Києві - дядько. Так і в твоєму висері. А Пащенко - і нормальний бізнесмен, і виважений громадський діяч. А ти хто? Недокурки збираєш?
Відповісти
Я так вдало лижу дупу новій команді що ніхто і не скаже що я КОЛЄГА Романюка М.
Я Юда
Відповісти
Все вірно Володимире, тільки ж дописуй до кінця - Недопад крім того чоловік сестри Палиці
Відповісти
якщо точніше то він двоюрідний брат дружини Палиці.
Відповісти
Ви, Володимире, із маркетогологом. Більше такий опис репертуарного набору змахує на контент-менеджера. На маркетолога хлопці тільки вчаться. Концепту цілісного не вимальовується, гора ситуативних "акцій", які часто заперечують попередні подіі, посили і заяви. Такий він, реальний сектор, потребує практики. Поюзаються хлопці на громаді та й матимуть практику
Відповісти
Найкраща за всі роки. Ні тобі пацанчиків в кєпочках з сємками, ні іншого зброду. Все культурно та на найвищому рівні. Зібрані кошти передані на благодійність. Фестиваль став окрасою міста. Як і було обіцяно
Відповісти
Всім ясно, чому згоріло Патіо?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні