21 березня, 2017, 14:23

Як Луцьк перетворюється на політичні Содом і Гоморру

Більшість депутатів Луцької міської ради обрала собі нового секретаря. Ним став Ігор Поліщук. Натомість Юлія Вусенко подала в суд на рішення Луцької міської ради про незаконність зняття її з посади. Засідання суду першої інстанції має відбутися в п.ятницю 24 березня.

Тоді ж може бути й ухвала суду про забезпечення позову, тобто про заборону міській раді вчиняти будь-які дії. До цього часу рада має поле для маневру.

Як події можуть розгортатися далі? Припустімо, що Луцькій міськрайонний суд скасує рішення ради, якою Вусенко зняли з посади секретаря через нелегітимність підпису Григорій Пустовіт під цим рішенням. Далі йде апеляційна скарга, а отже рішення поки не набрало законної сили. Апеляційна скарга буде розглядатися у Львівському апеляціному адміністративному суді. Скільки для цього потрібно часу? Можливо, 2-3 місяці. Весь цей час легітимним секретарем залишається Ігор Поліщук.

Протягом цього періоду рада вносить зміни до складу виконкому і міняє заступників міського голови. Рада приймає бюджетні і земельні рішення, на основі яких витрачаються бюджетні кошти, а господарчі суб.єкти щось там будують на якійсь там землі.

І ось, припустімо, апеляція підтримує рішення суду першої інстанції. Рішення про зняття Вусенко - незаконне. Юлія Василівна стає легітимним секретарем... разом з Ігорем Поліщуком! В Луцьку два секретаря міської ради і обидва здійснюють повноваження міського голови. Адже, на мою думку, відміна рішення ради по Вусенко не тягне автоматичної відміни всіх решти ріщень. І їх незаконність потрібно далі відстоювати в суді.

Йдемо далі. Подані скарги на незаконність всіх рішень, які підписував Поліщук як секретар. Припустімо, в усіх інстанціях ці рішення визнані нелегітимними. Бюджетні кошти витрачені, на земельних ділянках почалося будівництво. Приходить перевірка і починає "любити" всіх підряд за нецільове використання бюджетних коштів і за самовільне будівництво (рішення ради ж то немає!).

У Луцьку настає юридичний Содом і Гоморра. Запускається черговий маховик судів-пересудів. Господь, пали!

П.С. Ну й Жадана вам в тему ;)
Я знаю, Боже, що таке дно.
Всім давно усе все одно.
Всі давно чекають кінця.
До тебе тут ставляться, як до мерця.
Тому просто знищуй, просто пали,
церковні мури, темні вали.
Життя одне, ніяк не мине.
Знищуй мене, давай, знищуй мене!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк - перетворюється на піратське місто, хоча моря тут немає...!!!Чекаємо 36-ту ьригаду)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні