--> «Недолюстрована» поліція вкотре подивувала | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
10 березня, 2017, 18:13

«Недолюстрована» поліція вкотре подивувала

У відповідь на моє депутатське звернення щодо правомірності використання «шкільних автобусів» для довезення лісівників на інспіровану акцію протесту під стіни обласної ради 8 лютого 2017 року надіслали набір безглуздих речень, тупість і абсурдність яких рідко зустрінеш. Прочитавши його, грішним ділом подумав, що я щось не те їм написав…

Знайшов своє звернення, співставив з відповіддю поліції – і «прозрів»!!! Я вимагав покарати винних у нецільовому використанні «шкільних автобусів». А, за версією нібито «реформованої» поліції, вони проводили перевірку «щодо законності пікетування»!!! Щоправда, з обмовкою «… та з інших питань». Тих інших питань, вони, мабуть, чи то не помітили, чи просто не надали їм значення. Мовляв, це так, дрібничка…

Не дивно, що після такої «перевірки» можна зробити висновок, нібито «… не встановлено відомостей, які вказують на вчинення кримінального правопорушення для внесення їх до Єдиного реєстру досудових розслідувань та початку досудового розслідування».

І, в гірших традиціях «нереформованої» міліції, нагадати мені, що я маю право їх рішення оскаржити… Та ще й з посиланням на вимоги зовсім не того Закону, який регламентує розгляд депутатських звернень!

Браво, «нова поліціє»! Якби я мав намір скаржитись, я би не скеровував це звернення тим, хто зобов’язаний здійснити компетентну перевірку викладених відомостей. І показати власну компетентність, а не профанацію роботи.

Бо така відповідь – це, з одного боку, демонстрація того, як насправді «нова поліція» ігнорує інтереси Волинської громади, а з іншого – як тупо й бездарно проїдаються немалі гроші платників податків!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пирожик, а коли буде звернення про фонд голови облради,який займається підкупом виборця по всій області? Це є кримінал.
Відповісти
Як по мені, то другий термін для Пирожика, тим більше на посаді першого заступника Голова, це вже перебор. Якщо перший термін він дійсно працював для виборців, то зараз він працює на себе. І саме смішне, що на себе працювати виходить набагато гірше, чим на громаду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні