01 березня, 2017, 08:19

Про болюче, переосмислене, пережите та хвилююче...

Будучи членом фракції "Солідарність" у Луцькій міській раді, не поділяю висловлювань та не підтримую позицію Волинської обласної організації партії "Солідарність" щодо моїх колег Олександра Козлюка та Андрія Авраменка.

Адже якраз дані депутати НЕ зраджують інтересам своїх виборців (у вище наведеній статті зазначається, що вони "Ці депутати, пройшовши у раду під брендом найбільшої й найрейтинговішої президентської політичної сили, зрадили своїм переконанням та забули про обіцянки, які давали своїм виборцям"), а ЇХ відстоюють та лобіюють впродовж всієї каденції. Яскравим свідченням цього є пророблена ними робота на їхніх виборчих округах та й в місті вцілому, з якою можна ознайомитися у їхніх звітах: http://volyn.solydarnist.org/?p=2770&lang=ru та http://volyn.solydarnist.org/?p=2813.

Крім того, у своїй повсякденній професійній роботі вони працювали на благо лучан, розвиваючи підприємництво (О.Козлюк) та спорт (А.Авраменко) відповідно. Вони відрізняються своєю чіткою позицією, бажанням розвивати місто та командним духом. Депутати обиралися в одномандатних округах, а це значить, що за кожну особистість, а не партію, голосували люди. Люди їм повірили, люди делегували їм повноваження, тому в першу чергу вони є підзвітними та відповідальними перед людьми!

Вони йшли на місцеві вибори у 2015 році у команді покійного міського голови Романюка М.Я., бренд якого (а не партії) як справжнього господарника та міського голови, який користувався підтримкою та авторитетом серед лучан, став запорукою успіху «Солідарності» у Луцькій міській раді. О.Козлюк та А.Авраменко завжди були підтримкою для міського голови, як і він для них.

У заяві зазначено, що "Партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» висловлює обурення" та "закликає політичні сили до конструктивної робити..", але натомість виключає зі своїх лав депутатів, які дійсно працюють для людей та заради людей, які будували імідж партії у Луцькій міській раді. То хіба ж це конструктивна робота? Скільки спроб було ініційовано для конструктивної роботи, скільки проведено переговорів з політичними силами у Луцькій міській раді заради подальшого розвитку міста після смерті міського голови? Дуже прикро,але жодної, жодного, жодних...

На превеликий жаль, у нас справді дуже мало справжніх лідерів-державних діячів, що вміють розбудовувати місто, суспільство, дбати про розвиток, вести конструктивну роботу, поступатися своїми егоїстичними інтересами, думати в першу чергу про людей. Таким був Микола Ярославович Романюк.... Він пішов....і місто стало не тим...

Дуже прикро, що Волинська обласна організація партії «Солідарність» даною заявою констатує, що політична сила не сприймає депутатів, що працюють для людей, заради людей та з людьми. Якщо не вдається керувати в «ручному режимі», значить «нам» такі депутати не потрібні. Ось що виходить…

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так чого ж така віддана втекла від Романюка в самі тяжкі для нього дні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні