11 липня, 2016, 16:47

Грузинці

Залишіть мені свою грузинську адресу.

Хочу звернутись до однієї відомою української реформаторки. Повідомте мені, будь ласка, свою адресу. Через деякий час я хочу відвідати цю насправді казкову країну, цей щирий народ.

Можливо, я буду мати нагоду поспілкуватися з Вами про успішні реформи, які провели в моїй (нашій) країні. Обіцяю Вам розмовляти без зайвих емоцій, лише мовою цифр, якими Ви будете дивувати мене, які засвідчать - все стало краще.

Я буду дякувати всій Вашій родині за справжнього професіонала, який прийшов на допомогу в нелегкий для нас час.

Ви розповісте мені, як було важко розпочинати реформи, як блискавично було визначено корупціонерів,яких видатних результатів було Вами досягнуто.

Про успіхи і проведені атестації поліції на цей час вже будуть ходити легенди. Критерії, за якими відбирались члени атестаційних комісій, стануть взірцем для усього цивілізованого і не тільки світу.

За приблизно 20 хвилин на кожного було визнано непридатність всього керівного складу підрозділу, який я мав честь очолювати. Всі 5 офіцерів були корупціонерами(не важливо, що послужили вони від 15 до 25 років). За двадцять хвилин у цьому розібрались.

Я буду просити у Вас вибачення, що звертався в українські суди, не розуміючи всієї глибини проведених реформ.

Свою справедливу оцінку українському правосуддю Ви поставили відразу. Я думаю, що в мене буде дуже мало аргументів щось Вам заперечити і мої розповіді про підлеглих, які переживали процес атестації, будуть викликати у Вас лише професійну посмішку. Мені буде незручно розповідати про те, що говорили мені їхні батьки.

Результати роботи будуть неперевершені, Ваші аргументи - професійні та переконливі. Напевно, мені стане зрозумілим, чому на початку проведення реформ люди, які прийшли в поліцію з двомісячною підготовкою, отримували удвічі більше за офіцерів з 10-річним стажем. Я зрозумію кадрові призначення осіб, які притягалися до кримінальної відповідальності, на керівні посади.

Я хочу насправді щиро подякувати тим людям, які беруть участь в цих процесах. Членам атестаційних комісій, які докладають максимум зусиль для змін в цій країні. Вони вірять в справу, якою займаються. Відповідь на запитання, чому саме вони, може дати тільки той, хто їх обирав(можна сперечатись, але про результати цих процесів я хочу поспілкуватись з адресатом).

Своїм новим колегам хочу сказати: переважна більшість із вас – справжні, я бажаю вам успіхів.

І ще одне побажання: зрозумійте одну істину. Життя багатогранне і люди різні. А вас,навчаючи, переконували, що всі навкруг - корупціонери та хабарники. Життя розставить акценти і надасть оцінку всьому і всім.

Будьте мудрішими!

Залиште мені свою грузинську адресу. Я обов'язково приїду в цю чарівну країну, побачуся з друзями, з якими служив в армії, і розповім про успішну уродженку славного народу.

А сьогодні - дякую всім, з ким мав честь проходити службу.

Життя триває. І все – буде добре.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикро але ви самі винні, треба було ловити хабарників і самим змінювати систему. А тепер на смітник викинули всіх і корупціонерів і професіоналів (профі швидше пішли з роботи так що не побивайтесь). А то крали брали хабарі а тепер згадали про мундир.
Відповісти
Михайле!! Мені дуже прикро, що Ви недолуга людина, яка бачить світ на відстані лише свого носа. Не потрібно рівняти усіх по одній лінії. На кожному підприємстві та організації є люди які ганблять колектив, а є дійсно майстри своєї справи. Стаття дуже точна та дійсно видно "крик душі" людина, яка не один десяток років свого життя присвятила роботі. Дуже прикро, що Ви не чуєте цей крик.
Відповісти
Система сама себе з'їла, люди які хочуть змін але не бажають самим змінюватись - і є цією системою!!! І не варто писати плаксиві коментарі, пробувати розчулити суспільство своїми історіями про важку і плідну професійну діяльність!!!Будьте мужиками, хватить красти!!!Звертаюсь для тих хто привик заробляти хабарями, Зробіть хоть щось добре для держави, не чекайте переатестації, не надійтесь що заканає, напишіть рапорт і з гордо піднятою головою покиньте лави МВС.
Відповісти
Абсолютно не бачу ніякої плаксивості ! А про роботу теперішніх говорять вже і бабці в селі . Дорехвормувались ! З лав йдуть професіонали .А з цією вашою показухою скоро не зможете вийти спокійно на вулицю ! % розкриття важких злочинів ? Правдивий % довіри населення ? Компетентність , професіоналізм ? Красиво говорити перед камерами - ось теперішня робота копів ! " Він гордий , вона красива ..." - ось хто залишився працювати .
Відповісти
Юрію ! Ніхто не плаче ! Ніхто нікого не бажає розчулити ! Багато з них вже і дякує таким недолугим як Ви ! Бо знайшли нормальну роботу , де працюють не по 24 години на добу ! І службові автомобілі заправляють не за свої гроші !І запчастини не купують зі своєї заробітної плати ! І не їдуть розкривати злочини на своїх власних автомобілях, коли службовий вже віддав Богу душу !
Відповісти
Згоден на100% з Міланою та Володимиром, збивати та вбивати, розбивати патрульні авто-це все, що навчилися "честные люди" і за все це отримують 8200 грн

Відповісти
Я смотрю Юрий как Вы с гордо поднятой головой шагаете по Европе! К сожалению, но реформы в красивой стране Грузии - закончились не так хорошо.
Відповісти
Грамотний професійний піар на старті в політику.
Відповісти
Почитавши дані коментарі, чесно кажучи стає дивно для чого справжні міліціонери, яких викинула система нерахуючи їх заслуг, служили даному народові. Адже ніколи не потрібно рівняти всіх під одну лінію, навіть якщо дана структура справді дуже прогнила. Я вважаю, що саме деякі із людей, як це не прикро сказати, але дивляться не далі свого носа. Ви подивіться на ситуацію, що зараз склалась на вулицях наших населених пунктів, яка як мені здається на даний час просто пускається на самотік і з часом я особисто якихось кращих перемін не бачу. Спілкуючись із багатьма звільненими міліціонерами, я дійшов думки, що у зв'язку із атестацією із органів пішли багато достойних офіцерів, які могли в будьяку пору доби, практично 24 години на добу та 7 днів на тиждень, повністю віддатись своїй роботі та професійно виконувати свої службові обов'язки для захисту суспільства, навіть не дивлячись на свої інтереси, практично не бачучи власної родини, за мізерну зарплату (половина з якої завди йшла на робочі цілі), без жодного правового, соціального захисту, а ті корумповані працівники, які справді хотіли залишитись і працювати у лавах поліції, залишились і працюють далі!!! Всі ми рано чи пізно звертаємось до поліції за допомогою, але мабуть потрібно задати собі питання, якої цілі ми хочемо від цього досягти: "Отримати справжню допомогу від органу влади, який має захищати наші законні інтереси?!" чи "Звернутись до красивих хлопців, які не розуміються у своїй справі, мають нову форму та будуть нам посміхаючись, лише обіцяти якусь допомогу". Як я бачу у даній структурі змінились лише дві букви назви і тому, це не зрозуміло як нинішні поліцейські будуть вести себе в подальшому, адже обіцяна їм зарплатня навіть після атестації залишилась на місці (вони тільки чують пусті обіцянки з місяця у місяць), особового складу стало набагато меньше (що прибавило велику кількість і так не простої та об'ємної роботи), ні забезпечення форменним одягом, технікою (навіть примітивно офісною бумагою, що купують за власний кошт)!!!! У кожного своя точка зору на дану ситуацію і анітрохи не хочу комусь нав'язувати свою, але мені здається, що коли у наших очах розвіються наслідки даної казки яку розповідають нам всі з учіх сторін то ми побачимо лише руїни із даної структури і тим більше не отримаємо навіть якогось мінімального захисту, який мали та у який не всі, але вірили!!!!
Відповісти
На жаль, написане вище - щира правда. А ще " коли у наших очах розвіються наслідки даної казки яку розповідають нам всі з учіх сторін то ми побачимо лише руїни із даної структури і тим більше не отримаємо навіть якогось мінімального захисту, який мали та у який не всі, але вірили!!!!" тоді згадають про тих кого виганяли і думаю, що тоді ніхто уже в структуру, яка їх "злила" не повернеться. Сам в це вірю...
Відповісти
Всі чесно працювали за мізерну зарплату по 15 років, для захисту народу України, виходить в нас одні лицарі в МВС працюють!!!
Відповісти
Критикувати може кожен спробуйте адже скоро будуть набирати в нові щерифи і слідчі(детективи) може заробите хоча б самоповагу.
Відповісти
А щоб з калачем туди вже припошували , ті що себе поважають не підуть !!!
Відповісти
Працювали !!!!!!!!
Відповісти
Працювали !!!!!
Відповісти
Служив і не шкодую хоча і пенсіі не заробив
Відповісти
Повірте я розумію про що я говорю!!!Працював в цій системі не на одній посаді, і ці роки старався не стати частиною системи, але один в полі не воїн!!!Якщо ти не такий як більшість тебе стараються позбутись або створюють "сприятливі" умови для праці щоб ти сам прийняв рішення!!! Зі мною працювало багато професіоналів яких зїла система, які не хотіли брати і не хотіли давати, але щоб жити зарплати недостатньо тому не нарікаючи пішли себе шукати в інших сферах так і не дочекавшись омріяних змін. Дуже прикро що люди які себе неодноразово дискридитували, замішані в корупційних схемах, займались кришуванням-показують і розказують сьогодні які вони патріоти і професіонали. Детектор брехні вам в допомогу...p.s. Хтось говорив про % розкриття злочинів??)))так ось в тему, раніше він був штучно збільшений за рахунок того що злочини без особи "висяки" не реєстрували, а якщо й реєстрували то тільки ті в яких була перспектива розкриття або закриття, бо якщо б черговий зареєстрував такий злочин "повісив висяк" то від начальника почув би багато нового про себе)))а зараз реєструють всі , бо не працюють на статистику, тому відсоток розкритих менший))але він справжній а не штучно накручений))хто би що не говорив, але суспільство свої висновки зробило)))всім хто пройшов переатестацію бажаю легкої служби, а тим кого відправили на відпочинок - життя не закінчується, і пам'ятайте , що могло бути гірше))
Відповісти
Юрій,мені здається, що в системі ти сильно "плужив", не заправляв службове авто за власний рахунок та втік з системи.



Відповісти
Так іди зараз працюй ! Для таких як ти створили сприятливі умови : і не беруть , і зарплата гідна , і 8год. робочий день , і за розкриття руки не викручують , і люди ( суспільство) любить , і журналісти не обзивають " перевертнями в погонах " навіть за розстріли неповнолітніх ,Все шикарно ,працюй ! Прапор в руки , барабан на шию !
Відповісти
Юрий, если у вас так "выходит", то вы просто не умеете логически мыслить. Глуп тот, кто с вами спорит. А вы сами или активист, или бывший сиделец или, скорее всего, студент безо всякого жизненного опыта, но с огромным апломбом. Вот счастье, что интернет дает вам возможность звучать, да еще и ответы получать на вашу демагогию!
Відповісти
Так професійно та дохідливо, але ж, нажаль, не зрозумілою українською мовою...
Відповісти
Діяльність Муковоза,як начальника кожен оцінює з тих джеркл які мав. Однак він чи не останній хто з 15 працівників Луцькоі міліціі залишив лави МВС з тих хто ву вже далекому 2004 ризикнув посадою та і вцілому роботою відмовившись здавати відкріпні талони, хто ще тоді мріяв про зміни. Так за ці роки не все вийшло, а інколи і Муковоз І.В. зливався з системою але пробував, а це вже варте похвали. Ігор Володимирович, яка доля інших 14 вигнанців про це ніхто не згадує.Климець - звільнений, воює у спецпідрозділі Світязь... Ігор Володимирович життя після міліціі,як і після 40 років тільки починається

Відповісти
Чи міліція чи то поліція система одна і та сама, просто досвідчених працівників система зїла, як було так і все залишилось. Та на превеликий жаль все це йде не до добра!!!
Відповісти
згадав 2004 - Фелика, Ковальчука. нічого "добре працюють і зараз
"
Відповісти
ця відома реформаторка -просто жидовка. так і Ваш друг Роман тої ж крові. не міг допомогти ?

Відповісти
До вищесказаного хочу додати: я хочу щоб до мене, або таких як я "корупцiонерiв" з 21 рiчним стажем приiхали журналiсти i я б показав, як нажився за цi роки роботи в МВС. А завтра цi журналiсти поiхали до грузинских побратимiв, якi 2 роки тому приiхали до нашоi неньки Украiни, навiть не маючи громадянства, не кажучи уже про подвiйне громадянство, i як войн живут i, що войн мать зараз, обiймаючи посади у НПУ.
Відповісти
До вищесказаного хочу додати: я хочу щоб до мене, або таких як я "корупцiонерiв" з 21 рiчним стажем приiхали журналiсти i я б показав, як нажився за цi роки роботи в МВС. А завтра цi журналiсти поiхали до грузинских побратимiв, якi 2 роки тому приiхали до нашоi неньки Украiни, навiть не маючи громадянства, не кажучи уже про подвiйне громадянство, i як войн живут i, що войн мать зараз, обiймаючи посади у НПУ.
Відповісти
Я теж говорю, простою математикою. Поділіть середню заробітною плату офіцера з 10-20 літнім стажем, на все майно, яке зараз є у них у користуванні. Цифри будуть показувати, що стаж цих офіцерів мав би вимірюватись сотнями років))
Відповісти
Але ж міліція складалась не тільки з офіцерів,до речі може згадаємо за одного з голів атестаційноі комісіі якого звільнили з ОВС за власним бажанням десь років 18 тому бо був племінником заст нач УМВС а на спрааді в ДАІ приходив на службу під шафе або не виходив зовсім.
Відповісти
Ностальгія добре, але що ж буде з поліцією Луцька та хто іі очолить. Може треба оголосити відкритий конкурс, як у патрульну поліцію визначаючи у майбутнього керівника його рівень інтелекту та професіоналізму,а не коштів або друзів чи родичів. Хоча я на 90 %впевнений що призначать К..., а може одного з керівників іншого підрозділу "прхфесіоналів", які розписуючи матеріали роблять помилки і не тільки орфографічні
Відповісти
Все правильно сказано !!!
Відповісти
Якщо бути чисним це ви довили міліцію дотакого безладу, злочиність в місті росте скоро буде страшно вийти на вулицю, це залежить не відриформи а відвміння керувати коликтивом та правільний підбір тих професіоналів про які ви кажете, їх в же в органах міліції давно немає були лише одиниці. А ви шановний Ігор Маковоз крім того, що гарно говорити той нічого незробили в даній міліції. Такщо відносно Вас реформа пройшла справедливо.
Відповісти
1111 , це ж потрібно так умудритись , щоб в десятці слів зробити стільки помилок ! Жах ! А ще більший , якщо працюєш в поліції !
Відповісти
Оставайся, мужик! Будь реформатором, а не жертвой реформы!
Відповісти
Леша, все, что ты написал - истинная правда!!! А такие, как этот бандит и полудурок Кива, недолго будут у власти!!! И конец им один: ПУЛЯ В ГОЛОВУ ДУРНУЮ!!!!
Відповісти
Юрій Павлович чи Юрій Іванович?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні