21 лютого, 2017, 18:54

Про «знищення» малого і середнього бізнесу

20 лютого відбулось засідання комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Поряд з іншим, комісія розглянула підготовлене депутатом міськради Козюрою А.Г. проект звернення до голів депутатських фракцій і груп Верховної Ради України та міських рад міст обласного значення про зупинення знищення малого та середнього бізнесу в Україні.

Комісія не прийняла проект рішення. Цілком і повністю усвідомлюючи життєву важливість даного питання, необхідність послаблення фіскального тиску на підприємців, зменшення штрафів комісія не погоджується з емоційно скандальним змістом звернення, в якому адміністративні порушення порівнюються з кримінальними злочинами, а головним завданням уряду є «знищення малого та середнього бізнесу і загнання народу ще глибше за межу бідності».

Погодьтеся, подібне допустиме для висловлювань на мітингах, а не для підготовки рішення для звернення до парламенту держави. Щодо подальшого посилення фіскальної політики уряду, про яке говорить автор звернення і яке ніби передбачається в майбутніх прийнятих постановах Кабміну говорити взагалі не етично, оскільки ніхто з депутатів не ознайомлювався і навіть не бачив їх проектів.

Якась оперативна інформація, часткова і малозрозуміла. Більше того, Андрій Козюра, як головний доповідач, проігнорував засідання комісії, де мав би змогу роз’яснити свою думку.

І по суті: у Верховній Раді зареєстрований ще один (уже третій по рахунку) законопроект, яким пропонується вдосконалити механізм державного нагляду за додержанням законодавства про працю та зменшення "трудових" штрафів. Над цим потрібно працювати депутатам, а не відволікати їх подібними популістськими зверненнями. Оце й все, чим хотілося поділитися…

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні