--> Куди пливуть Гузь і Палиця? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
29 вересня, 2016, 19:38

Куди пливуть Гузь і Палиця?

А от дарма ви так про заплив Ігоря Гузя та Ігоря Палиці. От, мовляв, політикам нема що робити, то хай собі дурницями займаються, перед журналістами піаряться…

На мою думку, не все так безбідно і примітивно. Обидва Ігорі є далеко не новачками у політиці. Не стануть вони гратися у дитячі забавки під назвою «давай зробимо прикольну картинку для журналістів». Бо якщо ти грамотний політик, то картинка ця – завжди тільки вершечок айсберга політичних розкладів і перспектив.

Аби зрозуміти, що може означати цей заплив, погляньмо, у якій ситуації опинилися Гузь і Палиця сьогодні.

Гузь. Народний депутат від «Народного Фронту» - партії з критично низьким рейтингом. Політик з великими політичними амбіціями. Та з вмінням грамотно обирати політичних союзників. Ще й із рішучим бажанням виграти наступну битву за крісло нардепа, де б і з ким вона не відбувалася.

Палиця. Політик-бізнесмен з «волинськими» амбіціями. Тобто потребою і далі утримувати рейтинги себе і своєї партії. І не тільки утримувати, а й посилювати. У той же час Палиця – керівник структури, яка постійно відчуває «голод» на людей ініціативних, рішучих, популярних серед електорату.

(До речі, причина такого голоду – «фактор Товстенюка». Але про нього пізніше…)

Як бачимо, обидва політики зацікавлені у потеплінні стосунків. Гузю потрібні ресурси Палиці. Палиці потрібен імідж Гузя.

Як далеко зайдуть два Ігорі у розвитку свого тандему? Важко сказати. Можливо все закінчиться запливом і одною-двома нецікавими деклараціями у стилі «ми разом розвиваємо Волинь». А можливо і таке, що у фонду «Тільки разом» скоро з’явиться новий, молодий і ініціативний керівник…

Тепер про «фактор Товстенюка». Кажуть. керівник благодійного фонду Ігоря Палиці – Олександр Товстенюк – давно монополізував право приймати рішення під час відсутності Ігоря Петровича, і радити - під час його присутності.

Водночас, за неофіційною інформацією Товстенюк – керівник зі, скажімо так, «своєрідним» стилем роботи. Цей стиль неприйнятний багатьом потенційно сильним членам команди Палиці. Від цього і кадровий голод.

Тож, цілком можливо, саме бажанням знизити вплив «фактору Товстенюка» може бути продиктована згода Ігоря Петровича таки зайти у холодні води Згоранського озера.

Утім, запливу може і не відбутися. І якщо так станеться, значить, скоріш усього, «фактор Товстенюка» і далі сильний. Бо, за неофіційною інформацією, Олександр Віталійович наполегливо переконує шефа у недоцільності осінніх купань…

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
купання Палиці не потрібне абсолютно. але напевно Гузь його обведе навколо пальця.
Відповісти
Розведе і нагріє палицю, так само як Івахіва. Бабло взяв, зарплату получав, а От місце на наступних виборах не гарантував!
Відповісти
Пока Івахів-здрайстуй Палиця !
Відповісти
Кадровий холод в Палиці це факт, але чи Гузь найкраща пропозиція.Перегляньте осіб з числа не задіяних в партіях, які щось досягли і мають свою позицію. Пащенко не громадський діяч на Волині після деяких діячів це майже нецензурщина.
Відповісти
якщо Гузь не стане народним депутатом, це буде його особиста трагедія і відрізання від фінансових джерел, з яких він успішно кормиться вже не один рік. Моя мрія - побачити Гузя в переліку депутатів захудалого села.
Відповісти
Ігор зайде в укроп питання вирішене, Олександр і далі буде найвпливовішою фігурою у фонді бо заслужив.... Рішення іде виключно в площині партійного осередку за інсайдерською інформацією очільник обласних укропівців не справився з роботою тому шукають заміну і певно таки знайшли.
Відповісти
погоджуюсь з автором. Гузь - той, хто творИть команди.
а про Гузя команду де почитати можна? Дякую.
Відповісти
І Правильно радить, Народний фронт вже ку-ку,
Відповісти
мастерство кукловода всегда определялось "вождением" двух кукол.
Вовы в списке нима ;)
Відповісти
Якщо Тгвстенюка приберуть, в партії з'явиться багато нових прихильників.
Відповісти
А що за "своєрідний стиль роботи" у пана Товстенюка?)
Відповісти
Товстенюк точно обіграє Палицю і Гузя. Обоє не попливуть.
Відповісти
Палиця бачить всіх наскрізь. Треба довірити Ігорю Петровичу керувати Україною.
Відповісти
Стаття точно не про Палицю та Гузя.А проти Товстенюка.Хоча як керівник він дуже сильний.Пащенку до нього як до неба.
Відповісти
А Пащ мітить на місце Товстенюка? Не чула)) Пащ взагалі на своїй хвилі і від того кайфує.
http://www.volyn24.com/news/72331-u-centri-lucka-vpershe-pracyuvalo-kafe-na-kolesah-fotoreportazh
Відповісти
Саша - це "сірий кардинал", який компроментує Петровича. Він вкусить і дирки не зробить.
І взагалі, що він самостіно зробив, досягнув без фонду Палиці.
Він тільки того і вміє, що ділити чуже для своїх...
Відповісти
Товстенюк ,- найпорядніша в світі людина і Ігор Петрович про це знає. Ігор Петрович ми за Вас переживаємо, не треба Вам плисти в холодній воді. Гузь нарошно Вас спровокува щоб Ви не доплили.
Вода буде дуже холодна і Ви можете простудитися і захворіти. Скажіть йому, що у Вас справи і Вам ніколи в робочий час дурницями займатися. Йому треба, хай пливе.
Люба і однодумці ( Манєвичі)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні