Профіль


Дата реєстрації: 29 червня 2019 р.
А "газен-вагени" маршрутки теж притягнуть до відповідальності?
05 липня, 2019 в 18:24
І то ж знайдуться покидьки-запроданці, що "свідчитимуть". В таких одразу скасовувати субсидії та пенсії
05 липня, 2019 в 09:18
Причому поліція? Рівень навичок та вмінь кермування у водіїв «швидкої» на рівні аматора. Неодноразово біля «Там-Таму» виїжджаючи з Чорновола «швидкі» (коли для них - червоний) в останній момент вмикають сирену та маячки і летять через перехрестя незважаючи нінащо. А ти на шв. 60 знаходячись вже на «зебрі» що маєш робити? - правильно: газ в ручку і думай чи вивезуть «коні» чи «швидка» фаркоп зачепить? Бо гальмувати - 100% ДТП. Причому, вже завернувши на Соборності і сирена і маячки - вимикаються. Тобто нагайної потреби в застосуванні спец сигналів - нема. Просто шоферу «в лом» стояти на світлофорі. От тепер - два свіжопреставлених. З обоюдої вини водіїв. Невже «швидкун» не бачив вантажівки, що несеться? Вмикнув сирену в крайній момент і вантажівка мала стати, як вкопана?
01 липня, 2019 в 22:33
Відаерто кажучи - не викликають захоплення такі події. Релігія - річ дуже особиста і повинна усвідомлюватися осмислено, а не нав‘язуватись насильно, та ще й дітям
01 липня, 2019 в 08:38
З власного досвіду - одразу після укуса отрута відносно легко видушується (залежить від доступності місця, куди вкусили). Ала в жодному разі - не відсмоктувати ртом! З рани отрута вийде, але через слизову рота, язик і десна все-одно потрапить в кров. Дуже дієвий спосіб - медична «банка», або шприц. Тільки в шприца заздалегідь необхідно відрізати носик. Суттєвим недоліком таких способів є те, що необхідно бути зарання «екіпованим». Також - пийте багато води. І НІЯКОГО АЛКОГОЛЮ!!!! Це дуже важливо! Волинські гадюки не є аж такими отруйними, що варто хвилюватися. Але неприємних моментів додасть точно!
01 липня, 2019 в 08:30
1 21 22 23 24

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні