--> lenastorm - Лєна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Профіль


Дата реєстрації: 02 серпня 2016 р.
Лєна Шторм
"Чи можливі винятки і в яких випадках? Не знаю показів для винятків." Чомусь пані Антоніна каже, що всі прихильники абортів - це люди, які вже народилися. Згодна з цим. Я теж є противницею абортів у переважній більшості випадків. Та пані Антоніна не має жодного ані юридичного, ані морального права, розповідати, що робити завагітнілій унаслідок згвалтування 11-12-річній дівчинці, яка може позбутися фізичного та психічного здоров'я унаслідок пологів. Не їй розповідати, що робити жінці з позаматковою, яка помре внаслідок пологів, а точніш - ще раніше. А спекуляції на тему патріотизму зайві. Кращі сини та доньки України явно боролися не за, аби їх доньки помирали від позаматкових, а сини ставали вдівцями.
29 вересня, 2016 в 10:38
"Коли автор статті їздила подивитися на нову конструкцію зупинки на місці смерті Галини, з’явилася абсурдна ідея. А чого б не назвати вулицю, чи хоча б оцю зупинку – на розі Львівської і Боженка – іменем Галини Фінагенової?" - чому ж абсурдна? Цілковито доцільна ідея вшанування людини.
16 вересня, 2016 в 13:11
Нешановна, якщо у когось є істерики, то передусім у вас. "ПаЄтеси"... А вас воно, даруйте, гребе, хто я? Чи по факту сказати нема чого? Для початку "аткрой лічіко, Гюльчятай". Чи як там... Циля :)
20 серпня, 2016 в 20:45
Жахіття. Що це за літаючі тарілки? Влада готується приймати в гості марсіан? Про колорит початку ХХ ст. звучить як стьоб.
20 серпня, 2016 в 20:04
По-перше, офіційна назва "Українська Православна Церква". То чому, власне, повинен він згадуватися. А, по-друге, будь-яка релігійна організація в праві встановлювати для себе ті норми, які бажає. Спробуйте прийти до протестантів і там нарікнути на те, що вас не "вінчають", бо ви не пройшли "їхнього хрещення". Релігійна організація відповідає за тих, хто до неї належить. Це не секонд-хенд і не лавочка з безкоштовними обідами.
08 серпня, 2016 в 11:18
1 2 3

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні