На Волині змінили правила отримання матеріальної допомоги

0
-12
На Волині змінили правила отримання матеріальної допомоги
Щоб отримати матеріальну допомогу для лікування, вирішення соціально-побутових питань, ліквідації наслідків пожежі, стихійних лих та в інших випадках, мешканцям Волині тепер потрібно звертатися до депутатів обласної ради із заявою у письмовій формі.

Порядок отримання фінансової допомоги змінився у лютому 2018 року, - повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Раніше волиняни, які опинилися у складних життєвих обставинах, раз у рік могли звернутися до обласної державної адміністрації за одноразовою грошовою матеріальною допомогою. Проте, з початку лютого 2018 року працює новий порядок.

Зокрема за це депутати обласної ради проголосували на сесії 8 лютого.

Тож, відтепер, аби отримати матеріальну допомогу, мешканцям області слід звертатися до депутатів обласної ради із заявою у письмовій формі.

До неї потрібно також додати: медичну довідку, документи, що підтверджують обсяг збитків, завданих виникненням надзвичайної ситуації, довідку про склад та доходи усіх членів сім’ї тощо. Окрім цього, необхідна згода заявника на обробку та використання персональних даних, копії паспортних даних і довідка про присвоєння ідентифікаційного коду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні