«Волга» і ніякої нерухомості: що у декларації сільського голови, якого зловили на хабарі

2
-5
«Волга» і ніякої нерухомості: що у декларації сільського голови, якого зловили на хабарі
Сільським головою, якого впіймали під час отримання 38 тисяч гривень хабара, виявився очільник Куликовичівської сільської ради Маневицького району Степан Шикалюк.

Про це пишуть Волинські Новини з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, у вівторок, 6 березня одного з сільських голів Маневицького району викрили під час одержання хабара в розмірі 38 тисяч гривень. Обранець громади вимагав 2 тисячі доларів від громадянина за надання дозволу за зрізання дубів у населеному пункті та заниження вартості цих робіт.

Викрили його під час одержання другого «траншу», адже 3 тис. грн. він одержав від громадянина раніше.

За станом на 2016 рік у Степан Шикалюк володів автомобілем ГАЗ 2401 «Волга» 1978 року випуску.

За цей же рік він отримав 45 тисяч гривень зарплати, жодних інших надходжень, відповідно до декларації, в нього не було.

Якщо вірити декларації, то ні земельних ділянок, ні об’єктів нерухомості, а також іншого нерухомого майна він та його родина не мали.
Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уже один "сидить". Це маневицький селищний голова. Поновили на роботі за 100 тис. От і боротьба з корупцією... Де справедливість. І цей так "сяде"...
Відповісти
Про що ми, люди добрі, говоримо? Яка справедливість. Гаврилюк із Маневич "сидить" - ні. А ми надіємося на справедливість. Степан непоганий голова сільради, але щось - не поталанило. Тримайтеся!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні