--> 6 кілометрів везу дітей кіньми до Луцька, - житель волинського села, яке відрізане від світу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

6 кілометрів везу дітей кіньми до Луцька, - житель волинського села, яке відрізане від світу

2
11
6 кілометрів везу дітей кіньми до Луцька, - житель волинського села, яке відрізане від світу
Володимир Марценюк із села Орищі Іваничівського району їздить кіньми з села двічі на тиждень. Каже, лише так може відвезти дітей студентів до залізничного вокзалу, аби ті поїхали на навчання до Червонограда.

В мороз у мешканцв села два виходи — або просити сусідів завезти до сусіднього села на підводі, або винаймати машину за кілька сотень гривень. - йдеться у сюжеті "Волинського телебачення".

"Шість кілометрів везу дітей на поїзд, так само на базар везу людей. Ми живемо як на хуторі", - каже Володимир Марценюк.

"В п'ятницю забирають з поїзда, в понеділок везуть назад на поїзд. Так і їзджу", - каже син Володимира.

Село Луковичі Іваничівського району найбільш віддалене від дороги, де їздить автобус. Маршрутки перестали їздити сюди ще в жовтні. Поїхати до Іванич, Володимира-Волинського чи Луцька стало проблемою, кажуть селяни. Найняти машину - дуже дорого.

На автобус до села поки не знайшовся перевізник. Нині в облдержадміністрації оголосили конкурс і чекають, хто зголоситься працюати на маршруті.

Детільніше - у сюжеті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кіньми?...До Луцька?...ШІСТЬ? Кілометрів?
Відповісти
А що робить голова РДА?Малює губи?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні